Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 aug, 2023

Elfsborg – IFK Norrköping 28/8: Stream, odds & speltips

elfsborg hammarby speltips stream

På Borås Arena ställs Elfsborg mot IFK Norrköping i en ytterst intressant match från omgång 21 i Allsvenskan.

Efter att BK Häcken besegrades av IFK Göteborg under söndagen har Elfsborg nu en möjlighet att öka sitt försprång i tabellen. Med IFK Norrköping som gästande lag, kommer Elfsborg att kämpa för att gripa den här möjligheten. Vi kommer att analysera matchen i detalj och presentera våra speltips, ett attraktivt odds samt vägleda er till en enkel livestream för att följa Elfsborg – IFK Norrköping. Läs vidare för att få all information inför matchen.

Vad: Elfsborg – IFK Norrköping, Allsvenskan
När: Den 28/8, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
Speltips: Över 2.5 mål (1.63 hos Nordicbet)
Livestream: > Discovery Plus

Över 2.5 mål i matchen

Odds = 1.63
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Nordicbet
Elfsborg vs IFK Norrkoeping Match Outcome
Match Starts 28/08 19:00
Match avslutad
  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Inför matchen

  • I hemmalaget finns inga rapporterade skador eller avstängningar. Elfsborg kan därför sannolikt mönstra sin starkaste elva.
  • Även IFK Norrköping har en frisk och skadefri trupp tillgänglig.
  • En högst spännande och kvalitativ match är att vänta på Borås Arena.

Streama Elfsborg – IFK Norrköping

Den 28:e augusti, med matchstart kl. 19:00, spelas mötet mellan Elfsborg och IFK Norrköping, och du kan följa matchen genom Discovery Plus livestream. För att ta del av detta krävs det att du har ett konto och köper ett sportabonnemang. Efter det öppnar sig möjligheten att njuta av omfattande fotbollsbevakning, inklusive samtliga matcher från Allsvenskan.

Denna match utlovar en högst intressant upplevelse, och vi är övertygade om att ni kommer att avnjuta 90 minuter av högklassig fotboll från Allsvenskan när dessa två skickliga lag möts på planen.

  • Klicka dig vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Elfsborg – IFK Norrköping

Elfsborg – IFK Norrköping speltips

En högst betydelsefull match står för dörren för tabellledarna Elfsborg, som nu har kontrollen över sin egen öde – särskilt med tanke på att BK Häcken föll i sin söndagsmatch mot IFK Göteborg. Denna utveckling ger Elfsborg möjligheten att skaffa sig en fyrapoängsfördel om de besegrar IFK Norrköping här på Borås Arena.

Det är självfallet enklare sagt än gjort, då IFK Norrköping är ett synnerligen skickligt lag som dessutom befinner sig i fin form. IFK Norrköping har faktiskt vunnit sina senaste tre matcher, och om vi ser ännu längre bakåt har de segrat i hela 6 av sina senaste 7 tävlingsmatcher.

Vad vi med säkerhet kan förvänta oss av matchen är en drabbning mellan två högkvalitativa lag, särskilt i offensiven där både lagen har en imponerande målskyttar. Några av de profiler som sticker ut i Elfsborg inkluderar Jeppe Okkels, Sveinn Gudjohnsen och Alexander Bernhardsson. Och bortalaget har spelare som Arnor Traustason och Christoffer Nyman, med flera.

Förutom det brukar det bli målrikt på Borås Arena den här säsongen, framförallt från Elfsborgs sida som har ett genomsnitt på strax över två hemmamål per match. Om vi dessutom tar en titt på bortalagets senaste matcher så har detta lag exempelvis spelat över 2.5 mål i 10 av sina senaste 11 matcher. Detta antyder klart att IFK Norrköping har varit inblandade i en mängd målrika matcher på senare tid.

Med detta i åtanke, har vi valt att spela på över 2.5 mål i denna match, vilket innebär att det krävs minst tre mål totalt i matchen för att vårt spel ska gå i hamn. Vi har tagit fram det bästa oddset på marknaden för detta spel, för att ge er bästa möjliga utdelning.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har noggrant valt ut ett antal intressanta spelalternativ inför matchen mellan Elfsborg och IFK Norrköping. Vår noggranna analys har resulterat i några förhoppningsvis kloka val, som kan vara till hjälp för att öka framgången i ditt spelande.

Samtliga odds som vi presenterar här är hämtade från spelbolaget Nordicbet, som även generöst erbjuder nya kunder en bonus upp till 500 kr. Om du ännu inte har ett konto där, se till att dra nytta av denna generösa bonus.

Om du är intresserad finns det även andra spelsidor som vi rekommenderar och som erbjuder enastående odds. Utforska gärna vår lista med Sveriges bästa oddsbonusar här.

Speltips Odds
Över 3.5 mål 2.61
Båda lagen gör mål 1.72
Elfsborg-vinst + över 2.5 mål i matchen 2.20
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar