Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 23 maj, 2024

Elfsborg – Halmstad 24/5: Stream, odds & speltips

elfsborg aik speltips stream

Allsvenskan bjuder på två spännande matcher under fredagen. Först tar vi oss till Borås Arena, där Elfsborg ställs mot Halmstad. Matchen startar klockan 19:00.

I vår genomgång inför matchen mellan Elfsborg och Halmstad går vi igenom allt du behöver veta. Vi analyserar vårt bästa speltips för matchen, tittar närmare på lagens inledande prestationer under säsongen, deras form, skadeläge och mycket mer. Följ med oss för en fullständig förhandsanalys och få all information du behöver inför denna intressanta drabbning.

Vad: Elfsborg – Halmstad, Allsvenskan
När: Den 24/5, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
Speltips: Elfsborg -1.5 mål (2.00 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Elfsborg -1.5 mål

Odds = 2.00
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Elfsborg vs Halmstads BK Match Outcome
Match Starts 24/05 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Elfsborg saknar Frick och Hult, eftersom båda spelarna är skadade.
 • Halmstad har Olsson och Ante på sin skadelista samt Baffoe som är avstängd.
 • Elfsborg har vunnit sina tre senaste hemmamatcher i Allsvenskan.

Elfsborg – Halmstad stream

Upptäck möjligheterna med livestreaming av Allsvenskan idag! Här visar vi dig hur du enkelt kan börja streama matchen mellan Elfsborg och Halmstad, som startar på fredag klockan 19:00.

Att följa fotboll från Sveriges främsta division har aldrig varit smidigare. Allt du behöver är ett TV4 Play-konto och ett aktivt sportabonnemang. Därefter är du redo att njuta av högkvalitativ fotboll från Sverige. TV4 Play erbjuder dessutom ett stort utbud av andra stora ligor och turneringar från hela Europa, inklusive Champions League, världens mest prestigefyllda fotbollsturnering.

Följ vår enkla guide nedan och börja njuta av fantastisk fotboll dagligen med TV4 Play!

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Elfsborg – Halmstad

Elfsborg – Halmstad speltips

Elfsborg har haft en tuff start på säsongen i Allsvenskan, men deras potential är obestridlig. Det är bara en tidsfråga innan de verkligen får upp farten. Hemma på Borås Arena har de visat sin styrka med tre raka vinster. Med imponerande 11 mål på dessa matcher, inklusive en 6-1-seger mot AIK, en 3-1-vinst mot Malmö FF, och en 2-0-triumf mot Sirius, ser de starka ut inför fredagens möte med Halmstad.

Inför fredagens match har Elfsborg ett bra truppläge. Endast Hult missar matchen på grund av skada, och Per Frick är ett frågetecken men tränar under veckan. Detta stärker Elfsborgs chanser ytterligare.

För Halmstad är situationen svårare med Baffoe avstängd, vilket är ett stort avbräck. Hans betydelse för laget har varit tydlig under säsongsinledningen, och hans frånvaro kommer att märkas.

Med Elfsborgs imponerande hemmaform och är det ett bra läge att placera ett spel på Elfsborg med -1.5 mål – att man vinner med minst två mål. Bet365 erbjuder oddset 2.00 för detta spel, vilket är ett mycket bra värde med tanke på Elfsborgs starka målproduktion på hemmaplan. Det blir vårt speltips.

Mer odds & betting inför matchen

Nedan finner du tre ytterligare odds för matchen mellan Elfsborg och Halmstad, tagna från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Elfsborg leder i halvtid 1.80
Över 2.5 mål 1.62
Rätt resultat: 3-1 11.00
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar