Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 16 maj, 2021

Elfsborg – Halmstad, 17/5: Speltips & stream

Elfsborg – Halmstad, 17/5: Speltips & stream

Elfsborg är ett nummer större när de tar emot Halmstad i Allsvenskan.

Efter 6 omgångar har Elfsborg fått en bra start och parkerar på en 5:e plats.

Gästerna Halmstad har tagit 5 poäng under tiden och ligger på en 14:e plats.

Så Elfsborg är givna favoriter till att vinna hemmamötet på Borås Arena.

Vad: Elfsborg – Halmstad, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-05-17, kl. 18:30
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: 1 (Odds: 1.77 hos Bet365)

Elfsborg – Halmstad stream

Du kan streama Elfsborg – Halmstad från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Halmstad stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Halmstad via live stream

Speltips & odds

Det är en styrka i sig att ständigt klara av att slå de sämre lagen. För det är exakt vad Elfsborg har gjort inledningsvis på säsongen. De har haft bekymmer mot de bättre lagen, där det har blivit förluster mot Djurgården och AIK, samt oavgjort mot Kalmar. Mot de sämre lagen som Varberg, Mjällby och senast Sirius har det blivit full pott.

Elfsborg kommer till matchen från en imponerade vinst på Studenternas IP där det blev 2-0 mot Sirius. Mittfältaren Marokhy Ndione (längst fram i bild) nätade igen. Det är hans 4:e mål på 6 ligamatcher. Det andra målet gjordes av Alexander Bernhardsson strax efter att han hade hoppat in från bänken. Elfsborg hade mindre bollinnehav men, precis som många gånger förr denna säsong, tog de vara på sina lägen.

Totalt har det blivit 8 mål för Elfsborg, som har visat sig vara starka i offensiven. Marokhy Ndione har som sagt gjort hälften av målen och är riktigt het.

Halmstad har ytterst lite att skryta över inledningsvis. Hemmaspelet har väl varit helt okej, med en seger och 2 kryssmatcher. På resande fot har det inte fungerat allt. Samtliga 3 bortamatcher har förlorats, där Halmstad bara har nätat en gång. Överlag har det varit målfattigt med 4 mål totalt. Inget lag i Allsvenskan har gjort färre mål än så.

I Halmstads senaste match fick de en tidig straff mot Mjällby som Marcus Antonsson satte. Men Halmstad lät gästerna göra lite som de ville. Mjällby hade avfyrat 8 skott på mål innan fulltid. Och precis innan fulltid kom kvitteringen, i minut 93, genom Jacob Bergström för Mjällby.

Det sena poängtappet knäckte Halmstad spelarna som gick av planen med huvuden nere. Inte så konstigt när det var så nära. Ändå var det ett rättvist resultat.

För Halmstad har kommit lindrigt undan i sina första 6 matcher, där de totalt har släppt in 6 mål. Det borde ha blivit betydligt fler insläppta mål än så.

I ett nytt bortamöte mot målfarliga Elfsborg kommer det garanterat att bli insläppta mål. Med stor sannolikhet blir det fler insläppta än gjorda mål.

Elfsborg är det bättre laget som har en stor chans att ta ytterligare en seger i Allsvenskan.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner matchen
  • Odds: 1.77
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Christopher McVey, Maudo Jarjue, Johan Larsson; Andre Rømer, Robert Gojani, Marokhy Ndione; Jeppe Okkels, Per Frick, Jacob Ondrejka.

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Edvin Kurtulus, Andreas Johansson, Joseph Baffo, Andreas Bengtsson; Emil Tot Wikstroem, Amir Al-Ammari, Joel Allansson, Thomas Boakye; Mikael Boman, Marcus Antonsson.

Andra nyheter:

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar