Elfsborg - Halmstad, 17/5: Speltips & stream

download

Resultat
Odds
Elfsborg
Oavgjort
Halmstad
Odds hämtat på bet365:

 

Elfsborg är ett nummer större när de tar emot Halmstad i Allsvenskan.

Efter 6 omgångar har Elfsborg fått en bra start och parkerar på en 5:e plats.

Gästerna Halmstad har tagit 5 poäng under tiden och ligger på en 14:e plats.

Så Elfsborg är givna favoriter till att vinna hemmamötet på Borås Arena.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Elfsborg – Halmstad, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-05-17, kl. 18:30
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: 1 (Odds: 1.77 hos Bet365)

Elfsborg – Halmstad stream

Du kan streama Elfsborg – Halmstad från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Halmstad stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Halmstad via live stream

Speltips & odds

 

Det är en styrka i sig att ständigt klara av att slå de sämre lagen. För det är exakt vad Elfsborg har gjort inledningsvis på säsongen. De har haft bekymmer mot de bättre lagen, där det har blivit förluster mot Djurgården och AIK, samt oavgjort mot Kalmar. Mot de sämre lagen som Varberg, Mjällby och senast Sirius har det blivit full pott.

Elfsborg kommer till matchen från en imponerade vinst på Studenternas IP där det blev 2-0 mot Sirius. Mittfältaren Marokhy Ndione (längst fram i bild) nätade igen. Det är hans 4:e mål på 6 ligamatcher. Det andra målet gjordes av Alexander Bernhardsson strax efter att han hade hoppat in från bänken. Elfsborg hade mindre bollinnehav men, precis som många gånger förr denna säsong, tog de vara på sina lägen.

Totalt har det blivit 8 mål för Elfsborg, som har visat sig vara starka i offensiven. Marokhy Ndione har som sagt gjort hälften av målen och är riktigt het.

Halmstad har ytterst lite att skryta över inledningsvis. Hemmaspelet har väl varit helt okej, med en seger och 2 kryssmatcher. På resande fot har det inte fungerat allt. Samtliga 3 bortamatcher har förlorats, där Halmstad bara har nätat en gång. Överlag har det varit målfattigt med 4 mål totalt. Inget lag i Allsvenskan har gjort färre mål än så.

I Halmstads senaste match fick de en tidig straff mot Mjällby som Marcus Antonsson satte. Men Halmstad lät gästerna göra lite som de ville. Mjällby hade avfyrat 8 skott på mål innan fulltid. Och precis innan fulltid kom kvitteringen, i minut 93, genom Jacob Bergström för Mjällby.

Det sena poängtappet knäckte Halmstad spelarna som gick av planen med huvuden nere. Inte så konstigt när det var så nära. Ändå var det ett rättvist resultat.

För Halmstad har kommit lindrigt undan i sina första 6 matcher, där de totalt har släppt in 6 mål. Det borde ha blivit betydligt fler insläppta mål än så.

I ett nytt bortamöte mot målfarliga Elfsborg kommer det garanterat att bli insläppta mål. Med stor sannolikhet blir det fler insläppta än gjorda mål.

Elfsborg är det bättre laget som har en stor chans att ta ytterligare en seger i Allsvenskan.

 

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner matchen
  • Odds: 1.77
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Christopher McVey, Maudo Jarjue, Johan Larsson; Andre Rømer, Robert Gojani, Marokhy Ndione; Jeppe Okkels, Per Frick, Jacob Ondrejka.

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Edvin Kurtulus, Andreas Johansson, Joseph Baffo, Andreas Bengtsson; Emil Tot Wikstroem, Amir Al-Ammari, Joel Allansson, Thomas Boakye; Mikael Boman, Marcus Antonsson.

 

Andra nyheter:

Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Se alla medaljhopp vi har i den svenska truppen till Vinter OS 2022. Sverige har stora chanser att ta OS-medaljer i många olika grenar.
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Se match från handbolls EM 2022 mellan Sverige - Ryssland via live streaming online. Vi tipsar gratis om sida på nätet eller TV kanal som sänder! …
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Kolla in utbudet av matcher och odds bland de bästa matcherna inom ishockey under v.3.
17 januari, 2022 | David Wollner