Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 sep, 2021

Elfsborg – Häcken, 13/9: Speltips & stream

Häcken – Elfsborg, 25/7: Speltips & stream

 

Elfsborg är fortsatt med och krigar om guldet när de tar emot BK Häcken i Allsvenskan, som man spelade 1-1 mot i somras.

Det är bara 4 poäng upp till toppen för Elfsborg, som har öst in mål innan VM uppehållet.

Häcken har också varit framgångsrika fram i banan. Så detta är upplagt för att bli en målfest.

 

Vad: Elfsborg – Häcken, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-13, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.72 hos Bet365)

Elfsborg – Häcken stream

Du kan streama Elfsborg och Häcken i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Häcken stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Häcken via live stream

 

Speltips & odds

 

Under VM uppehållet har Robert Gojani lämnat Elfsborg. Mittfältaren Emmanuel Boateng har kommit in i stället. I övrigt är allting sig likt i Elfsborg, som sedan omstarten efter EM har sett riktigt bra ut. Man har vunnit 6 av de 8 senaste matcher. De övriga 2 har slutat oavgjort.

I tillägg har Elfsborg spelat helt okej i Europa Conference League, men blivit utslagna av Feyenoord i finalkvalet.

I Allsvenskan har man 33 poäng efter 17 omgångar. Vid en seger mot Häcken kan Elfsborg gå från en 4:e plats upp till en 2:a plats, förutsatt att AIK förlorar bortamötet mot Mjällby.

Att göra mål har varit enkelt för Elfsborg, som har nätat 29 gånger. Det är bara Malmö FF, Djurgården och Hammarby som har nätat fler. Däremot har Elfsborg haft lite problem bakåt på slutet, speciellt i slutminuterna. Mot just Hammarby tappade man en 2-0 ledning till 2-2.

Senast gick det utmärkt i Kalmar där man vann med 3-0, efter mål av Simon Olsson, Rasmus Alm och Alexander Bernhardsson, som nätade sitt 4:e mål för säsongen.

Marokhy Ndione är lagets bästa skyttekung med 5 mål.

Även BK Häcken har rest sig och spelat bättre sedan EM. Man har blivit allt bättre i offensiven och totalt nätat 27 gånger. Det är ytterst sällan Häcken går av planen utan att ha släppt in några mål. Det har också kostat dem många poäng och placeringar i tabellen.

Formen var kall ett tag. Men de lyckades resa sig upp och hoppa på hästen igen när det gällde som mest. Göteborgsderbyt mot Blåvitt vann man med 3-2, efter mål av Leo Bengtsson, Patrik Wålemark och talismanen Alexander Jeremejeff (i bild), som gjorde sitt 8:e mål för säsongen.

Daleho Irandust har sedan dess lämnat Häcken.

Med ett landslagsuppehåll bakom sig bör båda gängen känna sig pigga. Senast lagen möttes var den 25 juli 2021, då mötet slutade 1-1. Det fanns bud på betydligt fler mål än så. I returen på Borås Arena bör det också bli större siffror än senast.

Därför faller spelet på att både Elfsborg och Häcken hittar nätmaskorna minst 3 gånger tillsammans i matchen.

 

 

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.72
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Johan Larsson, Christopher McVey, Leo Väisänen, Simon Strand; Emmanuel Boateng, Simon Olsson, Andre Römer; Alexander Bernhardsson, Per Frick, Jeppe Okkels.

 

Häckens möjlig startuppställning:

Peter Abrahamsson; Godswill Ekpolo, Joona Toivio, Tobias Karlsson, Kristoffer Lund Hansen; Samuel Gustafson, Gustav Berggren; Patrik Wålemark, Tobias Heintz, Leo Bengtsson; Alexander Jeremejeff.

 

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1449 Articles