Elfsborg - FK Velez Mostar, 5/8: Stream, speltips & odds

Elfsborg fortsätter sitt kvalspel mot att nå Europa Conference League. Under torsdagskvällen ställs laget mot FK Velež Mostar, från Bosnien och Hercegovina. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en live stream till densamma.

På torsdag kväll är det dags för kvalet till Europa Conference League att rulla vidare, och på svensk mark tar Elfsborg emot Velež Mostar. Gästerna reser till Borås från Bosnien och Hercegovina.

Många svenskar lär vara sugna på att se på eller läsa om matchen, och här ger vi er både en guide till att hitta en Elfsborg – Velez Mostar live stream, samtidigt som vi delar med oss av vårt speltips med odds till mötet.


Streama fotboll från Europa Conference League

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Elfsborg – FK Velez Mostar
Matchstart Kl. 18:45, den 5/8
Vart: Borås Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal:
Speltips: Över 2,5 mål (1,72 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Elfsborg kommer hit efter att ha besegrat moldaviska Milsami Orhei med hela 9-0.
  • Velez Mostar skrällde stort när man slog ut AEK Aten på ett straffavgörande.
  • Returen spelas om en vecka i Mostar, Bosnien och Hercogovina.

Streama Elfsborg – Velez Mostar

Många av kvalmatcherna till Europa Conference League går att se direkt på Bet365, men du kan inte live streama Elfsborg – Velez Mostar. Åtminstone inte om du bor i Sverige. På grund av rättighetsskäl visas inte matchen på Bet365 för personer som befinner sig i Sverige.

Vi kan därför bara tipsa er som är utanför landets gränser om hur ni gör för att hitta en Elfsborg – Velez Mostar stream. Tyvärr visas nämligen inte denna fotboll stream någon annanstans såvitt vi vet, men vi ska hålla ögonen öppna och uppdatera er om vi hittar något. Vi vill lika gärna som ni streama Elfsborg – Velez live på nätet.

Speltips & odds: Elfsborg – Velez Mostar

Man ska inte underskatta någon motståndare, men det är lätt att hävda att Elfsborg varit tursamma i sin lottning så här långt in i kvalspelet. I den andra kvalomgången ställdes man mot FC Milsami Orhei från Moldavien, som man körde över med totalt 9-0. I match ett åkte moldaverna på hela tre röda kort (!).

När den tredje kvalomgången lottats klart stod det klart att Elfsborg där skulle ställas emot FK Velež Mostar. Inget namn som får en att rysa av skräck, direkt. Laget kommer från Mostar i Bosnien Hercegovina, och är döpt efter det närliggande berget Velež.

Velež spelade i bosniska andraligan så sent som 2019, innan man lyckades säkra uppflyttning till högstaligan och där snabbt även ta en topplacering och säkra Europaplats. Säsongen 2020-21 slutade man på tredje plats, sex poäng bakom ligavinnaren Borac Banja Luka. Borac Banja Luka åkte förresten ut i CL-kvalet efter att ha förlorat med 4-0 mot nordirländska Linfield, vilket väl kan ge oss en fingervisning om vilken låg nivå den bosniska ligan håller.

Eftersom Elfsborg snackade ihop sig med Malmö FF om att spela mötet lagen emellan tidigare under våren, fick man vila i helgen. Spelarna kommer därför extra utvilade till den här matchen. Velež däremot spelade ligamatch så sent som i måndags, en match som man dessutom förlorade. Man har bara kommit två matcher in i ligaspelet och har nog inte riktigt nått matchformen ännu, vilket också är en fördel för Elfsborg.

Men en match spelas inte på pappret, utan Elfsborg ska ut på Borås Arena och göra jobbet också. Faktum är att Velež stod för en av kvalets största skrällar när man slog ut AEK Aten i den förra kvalomgången. Dubbelmötet slutade totalt 2-2 men Velež kunde vinna straffläggningen, och slår de AEK Aten ska en skräll även mot Elfsborg inte uteslutas.

Vi tycker inte att 1,36 på den raka 1:an är särskilt spännande, utan har istället fastnat på ett målspel. Vi tror på en hel del mål här, då Elfsborg är ett lag som brukar gå framåt och som här också vet att bortamålsregeln är borttagen och att ett insläppt mål därmed inte är lika ödesdigert som det kunde vara tidigare. Över 2,5 mål spelas, till 1,72 gånger insatsen på Betsson.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg