Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 maj, 2022

Elfsborg – Djurgården (9/5): Stream, speltips & odds

Elfsborg Djurgården speltips stream

Elfsborg och Djurgården gör upp om betydelsefulla poäng på måndag kväll. Läs vårt speltips till matchen, och om hur ni gör för att hitta en Elfsborg – Djurgården stream.

På måndag kväll den 9 maj spelas hela fyra matcher från Allsvenskan, och en av dem går av stapel på Borås Arena. Där tar Elfsborg emot Djurgården, som kommer från ett tungt poängtapp hemma mot Helsingborg.

Vi ger er vårt speltips med odds till Elfsborg – Djurgården. Vi visar er även hur ni bär er åt för att live streama matchen online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: IF Elfsborg – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 19:10, den 9/5
Vart: Borås Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Elfsborg vinner (2,10 hos Bet365)

Inför matchen

  • Elfsborg kommer från två raka segrar, och siktar givetvis på en tredje här.
  • Djurgården fick bara 2-2 mot Helsingborg senast, trots massivt spelövertag.
  • Senast lagen möttes vann Elfsborg med 3-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’mWv8X8jVrtuKC5qBz0OGyZMEYT1s4tSTRMMSIkrK’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Elfsborg – Djurgården live

Det är enkelt att live streama Elfsborg – Djurgården. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Allsvenskan direkt från valfri enhet.

Titta alltså på er Elfsborg – Djurgården stream via mobil, dator eller surfplatta. Med en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen. Det går att titta på matchen i efterhand också, om ni skulle känna för det. Eller att pausa och spola i er sändning.

Sändningarna hos Discovery Plus håller alltid hög nivå, och ni kommer att kunna se er IF Elfsborg – Djurgården live stream med hög kvalitet vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Elfsborg – Djurgården live

Speltips & odds: Elfsborg – Djurgården

Elfsborg kommer från en storseger, då man slog Degerfors med hela 6-0 på bortaplan. Frågan är dock om resultatet berodde främst på att Degerfors är så dåliga – laget har förlorat samtliga allsvenska matcher denna säsong och inte gjort mål på någon av de fyra senaste.

Hur dåliga Degerfors än var, kan Elfsborg inte fråntas beröm för sin prestation. Man ställde dessutom upp med ett aningen reservbetonat lag, vilket gör segern än mer imponerande. Efter att ha blandat och gett under säsongsinledningen står man nu på två raka segrar, mot Degerfors och dessförinnan mot GIF Sundsvall.

Djurgården kommer från ett tungt poängtapp hemma mot Helsingborg. Trots stor speldominans lyckades man bara få med sig en poäng, och det tack vare ett stopptidsmål. Efter matchen var Kim Bergstrand på märkbart dåligt humör, då han var spydig mot Discoverys reporter Diljen Otlu och frågade om han hade sett matchen.

Här tror vi på Elfsborg. Laget kommer med två raka segrar, är starka på hemmaplan och kostade dessutom på sig att vila några spelare senast. Djurgården känns inte lika tunga som ifjol, och framför allt bakåt ser det sämre ut. Det som tidigare var ett så stabilt försvar ser nu ofta virrigt ut, och mot Helsingborg skänkte man bort två mål som om det vore julafton.

Den raka 1:an finnes till 2,10 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att kolla in fler speltips på matcher från Allsvenskan.

Annan betting på matchen

Vi tippar här att Elfsborg vinner. Men kolla för all del gärna in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Ja 1,66
Över 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,00

Relaterat

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar