Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 jun, 2023

Elfsborg – Djurgården (4/6): Stream, speltips & odds

Elfsborg Djurgården speltips stream

Vad: Elfsborg – Djurgården, Allsvenskan
Avspark: Den 4/6, kl. 17:30
Vart: Borås Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Elfsborg vinner (2.05 hos Expekt)

Serieledaren Elfsborg tar emot Djurgården i Allsvenskan på söndagen, i en match som vi ser mycket fram emot. Här finner ni speltips såväl som information om hur ni gör för att streama mötet live.

Elfsborg har fått en makalöst bra start på säsongen, vilket för oss är både imponerande och överraskande. Vi hade verkligen inte trott att man skulle toppa tabellen när en tredjedel av seriespelet avklarats. Men här är vi.

På söndagen ställs Elfsborg inför en tuff uppgift, då man tar emot ett Djurgården stärka från derbysegern senast. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni finner en Elfsborg – Djurgården stream.

Elfsborg vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Hammarby vs Halmstads BK Match Outcome
Match Starts 04/06 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Elfsborg har fått en otrolig start på säsongen, och toppar Allsvenskan.
 • Djurgården har vunnit alla sina hemmamatcher denna säsong, men väntar fortfarande på sin första seger på bortaplan.
 • Ifjol slutade motsvarande möte 0-0.
Allsvenskan

04th June 2023 - 13:00

Oerjans Vall

Hammarby

Match Ended
Halmstads BK

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.6

Average goals scored

4/12

Matches were draws

75%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

Halmstads BK

2

Hammarby

1

2023

Halmstads BK

2

Hammarby

2

2021

Halmstads BK

0

Hammarby

0

2021

Hammarby

1

Halmstads BK

1

2017

Hammarby

1

Halmstads BK

3

2017

Halmstads BK

0

Hammarby

2

2015

Halmstads BK

2

Hammarby

1

2015

Hammarby

2

Halmstads BK

2

2009

Hammarby

0

Halmstads BK

1

See more

Club Friendlies

2016

Hammarby

4

Halmstads BK

1

Superettan

2012

Halmstads BK

2

Hammarby

0

2012

Hammarby

1

Halmstads BK

0

Streama Elfsborg – Djurgården

Det är relativt enkelt att finna en Elfsborg – Djurgården stream att se direktsänt på nätet, och allt som krävs för att se matchen online är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni börja live streama Allsvenskan.

Det går att ha igång er IF Elfsborg – Djurgårdens IF live stream från vilken enhet ni vill. Se matchen via mobil, dator eller från läsplattan. Har ni dessutom en Chromecast eller liknande verktyg så kan ni koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi är relativt säkra på att ni som väljer att streama Elfsborg – DIF kommer att bli nöjda med ert beslut. Bild, ljud och kommentatorer är allt av hög klass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Elfsborg – Djurgården

Speltips & odds: Elfsborg – Djurgården

Elfsborg har vunnit match efter match under inledningen av Allsvenskan. Till en början var det lätt att koppla segrarna till lagets enkla spelschema – sju av Elfsborgs åtta första matcher var mot lag tippade att komma på nedre halvan av tabellen. Men i de två omgångarna har man mött Norrköping borta och Malmö hemma, och vunnit de matcherna också. Mot Malmö dessutom med 3-0. Elfsborg ser ut att vara på riktigt.

Nu ställs Elfsborg inför en ny, tuff match, vilket kommer att vara vardag för boråsarna nu när det bara är de tuffa lagen som återstår. Man tar emot Djurgårdens IF, som blandat och gett under säsongsupptakten men som senast kommer från en moralhöjande derbyseger mot AIK. Det var första gången någonsin man slog AIK på Tele2 Arena, trots att man spelat där i tio år nu. Men Djurgården och derbyn har inte gått hand i hand, för att uttrycka det milt.

Tydligt under starten på denna säsong har varit att Djurgården gjort det bra hemma, men sämre borta. På hemmaplan har man resultatraden 6-0-0, på bortaplan 0-1-4. Hyfsad skillnad. Elfsborg är också kända för att vara ett hemmalag, och man är väldigt svårslagna på Borås Arena.

Den raka 1:an finns hos Expekt till 2.05, vilket vi tycker är ett helt klart godkänt odds. Vi tror att Elfsborg vinner den här matchen, och spelar hemmaseger.

 • Vårt speltips: Elfsborg vinner
 • Odds: 2.05
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Elfsborg – Djurgården är tagna ifrån Expekt Sverige. Bettingsajten är mycket etablerad i Sverige, och där hittar du många bra odds. Titta även in bonuskoder innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta in fler odds på Elfsborg – Djurgården. Nedan hittar du tre spelförslag.

Speltips Odds från Expekt
X2 1.83
Över 2,5 mål 2.00
Under 2,5 mål 1.81

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar