Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 6 aug, 2021

Elfsborg – Degerfors, 8/8: Speltips & stream

Elfsborg – Östersund, 17/7: Speltips & stream

Omstarten efter EM har sett helt olika ut för Elfsborg och Degerfors i Allsvenskan.

Elfsborg har 3 segrar och en oavgjord match. Degerfors har en seger, ett kryss och 3 förluster. Värst av alla är alla mål som Degerfors har släppt in i massor.

Något undantag borde det inte heller bli när formstarka och målglada Elfsborg står på andra sidan nätat. Då kan det lätt bli ett tidigt underläge för Degerfors.

Vad: Elfsborg – Degerfors, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-08-08, kl. 17:30
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Elfsborg 1/1 (HT/FT) (Odds: 2.30 hos Bet365)

Elfsborg – Degerfors stream

Du kan streama Elfsborg och Degerfors i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Degerfors stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Degerfors via live stream

Speltips & odds

Redan innan EM tog Elfsborg en seger över Norrköping med 1-0, där målet kom i den första halvleken.

Att ta en tidig ledning och därefter kontrollera matcherna har varit Elfsborgs melodi. Den tidigare Real Madrid tränaren Zinedine Zidane har själv försökt att jobba på det viset med laget under sina framgångsår i klubben. Så det är ett framgångsrecept.

För segrar har det därefter blivit mot IFK Göteborg med 1-0, Örebro SK med 2-1 och Östersund med 3-0.

Senast tog Elfsborg ledningen borta mot BK Häcken redan efter 10 minuter, genom anfallaren Per Frick (i bild), som var hans 4:e mål för säsongen. Men Häcken har en målkung i Alexander Jeremejeff, som kvitterade efter en halvtimmes spel. Matchen slutade 1-1, där båda lagen skapade många chanser.

Lättare bör det bli på hemmagräs när Degerfors gästar dem.

Detta då Degerfors inte får ordning på sitt försvar. De är sårbara. Nyligen när Degerfors har ställts mot de bättre lagen har det blivit stora förluster, som mot Hammarby med 1-5 och Malmö FF med 0-5. Men även mot Sirius blev det två insläppta mål före pausvilan, i en match som sedan slutade 0-2.

Senast hade Degerfors en lättare match då Varberg gästade dem. Degerfors tog ledningen men som många gånger för släppte de också in ett mål. Matchen slutade 1-1.

Christos Gravius är avstängd för Degerfors. Rasmus Alm likaså för Elfsborg. Båda på grund av för många gula kort.

Elfsborg, som parkerar på en 4:e plats i tabellen, har 7 poäng upp till Djurgården i toppen. För att haka på i titelstriden behövs en seger.

Som många gång förr mot sämre lag bör Elfsborg lägga i högsta växeln från start och lyckas näta tidigt.

Därför faller spelet på att Elfsborg vinner den första halvleken och sedan även matchen mot Degerfors.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner första halvleken och matchen
  • Odds: 2.30
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Leo Väisänen, Maudo Jarjue, Christopher McVey; Andre Römer, Frederik Holst, Samuel Holmen; Jacob Ondrejka, Jeppe Okkels, Per Frick.

Degerfors möjlig startuppställning:

Ismael Diawara; Daniel Janevski, Oliver Ekroth, Sebastian Ohlsson; Gustav Granath, Adam Carlen, Villiam Dahlström, Abdelrahman Saidi; Sargon Abraham, Victor Edvardsen, Johan Bertilsson.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar