Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 okt, 2023

Elfsborg – AIK 23/10: Stream, odds & speltips

elfsborg hammarby speltips stream

Måndagen bjuder på en intressant match i Allsvenskan, där titeljagande Elfsborg tar emot Stockholmslaget AIK. Matchen börjar klockan 19:10.

Allsvenskan har en spännande avslutning i sikte. Elfsborg jagar det eftertraktade guldmedaljen med Malmö FF tätt i hälarna. Under måndagskvällen ställs de mot AIK, som kämpar för att säkra sitt kontrakt. Följ med oss när vi går igenom allt du behöver veta inför matchen på Borås Arena.

Vad: Elfsborg – AIK, Allsvenskan
När: Den 23/10, kl. 19:10
Vart: Borås Arena
Speltips: Elfsborg vinner (1.73 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Elfsborg vinner

Odds = 1.73
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Hemmalaget saknar Per Frick på grund av skada, och det verkar vara den enda frånvaron för Elfsborg i matchen mot AIK.
 • Inga nya skador har rapporterats hos AIK.
 • En spännande match väntar på Borås Arena mellan Elfsborg, som jagar guldet, och AIK, som strävar efter att säkra sitt kontrakt till nästa säsong i Sveriges högsta division.

Elfsborg – AIK stream

Detta är verkligen en match du inte vill missa, och vi ska se till att du inte går miste om denna högklassiga drabbning i Allsvenskan.

För att kunna se matchen behöver du först och främst ha ett konto hos TV4 Play. Om du inte redan har ett konto kan du enkelt skapa ett via länken i vår enkla guide nedan. Därefter måste du prenumerera på ett sportpaket för att låsa upp matcherna från Allsvenskan. Efter det är du redo att börja streama matcher live. Så se till att skaffa ett konto och prenumerera redan idag för att inte missa några matcher från Allsvenskan.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Elfsborg – AIK

Elfsborg – AIK speltips

Till denna match tror vi att hemmalaget Elfsborg tar det stora klivet och säkrar alla tre poängen på Borås Arena. Vårt speltips kommer därför att fokusera på hemmalaget.

Elfsborg är i utmärkt form med tre raka segrar. Inte nog med att de har vunnit dessa matcher, de har också hållit nollan i samtliga tre. Efter några mindre lyckade resultat mot Värnamo och Kalmar har Elfsborg verkligen återhämtat sig starkt. Bättre tider är här, och de kommer att ge allt för att säkra ytterligare tre poäng när AIK kommer på besök.

Trots att vi spelar på Elfsborg, är det viktigt att ge AIK cred för deras imponerande form på sistone. De har faktiskt vunnit tre av sina fyra senaste matcher i Allsvenskan. Det har gett dem en trygg position i tabellen med några poäng i säkerhetsmarginal. Det såg en stund riktigt riskabelt ut för AIK, men de har klättrat upp i tabellen och befinner sig nu på 11:e plats. Visserligen är de ännu inte helt säkra, och de bör hålla fokus, men situationen är definitivt mycket bättre nu.

Vårt speltips är att Elfsborg kommer att vinna matchen. Det blir en tuff uppgift, men vi tror att Elfsborg till sist kommer att lyckas. Deras form är stark, och de har dessutom ordnat upp sin defensiv under de senaste matcherna.

Vi lägger spelet hos Bet365, en bettingsida som vi starkt rekommenderar. De accepterar Swish-betalningar, vilket innebär att du kan enkelt sätta in och ta ut pengar. På bara några klick är du igång.

Mer odds & betting inför matchen

Läs gärna våra resterande speltips & odds mellan Elfsborg mot AIK.

Alla odds är tagna från Bet365.

Odds Speltips
Elfsborg vinner i halvtid 2.30
Under 2.5 mål 2.08
Rätt resultat: 2-0 9.00
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar