Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 jan, 2024

Egypten – Ghana 18/1: Stream, odds & speltips

Vi går nu in i den andra omgången av det afrikanska mästerskapet, och fokus riktas mot matchen mellan Egypten och Ghana som sparkar igång klockan 21:00 på torsdag.

I denna genomgång kommer vi att utforska alla aspekter inför detta möte som äger rum på Stade Félix Houphouët-Boigny i Abidjan. Vi kommer att analysera matchen i detalj, presentera vårt bästa speltips, gå igenom oddsen och erbjuda en guide för live streaming online. Följ med oss genom hela processen.

Vad: Egypten – Ghana, Afrikanska mästerskapet
När: Den 18/1, kl. 21:00
Vart: Stade Félix Houphouët-Boigny
Speltips: Egypten vinner (2.00 hos Betsson)
Livestream: > Bet365

Egypten vinner

Odds = 2.00
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Ghana vs Egypt Match Outcome
Match Starts 18/01 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Egypten fick endast med sig en poäng i sin öppningsmatch mot Moçambique.
 • Ghana förlorade sin första match mot Cape Verde.
 • Omgång 2 i afrikanska mästerskapet, och en otroligt viktig match för båda lagen.

Egypten – Ghana stream

Om du är intresserad av att streama afrikanska mästerskapet har du hamnat på rätt plats. Här kommer vi att förse dig med all relevant information om hur du kan streama AFCON online.

Det enklaste sättet att göra detta är genom spelbolaget Bet365, som erbjuder livestreaming för samtliga matcher i det afrikanska mästerskapet. För att komma igång med live streaming hos Bet365 behöver du skapa ett konto och göra en minimuminsättning på 50 kr.

När detta är gjort har du låst upp deras livestreamingtjänst och är redo att njuta av högklassig fotboll samt andra stora sportevenemang under året.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Egypten – Ghana

Egypten – Ghana speltips

I den andra omgången av afrikanska mästerskapet möts Egypten och Ghana, och nedan går vi igenom vårt speltips inför matchen.

Egypten stod endast för ett oavgjort resultat i sin första match i gruppspelet. Trots detta kan man kanske vara nöjd med resultatet, särskilt med tanke på att Salah satte in 2-2-målet på straff i den 96:e minuten. Laget var med andra ord nära att lämna premiären poänglösa. Inför matchen hade förväntningarna varit höga på att Egypten skulle vinna bekvämt, vilket dock inte blev fallet.

Ghana var en stor besvikelse då de förlorade sin första match i AFCON mot Cape Verde med 2-1. Ärligt talat förtjänade de inte heller ett bättre resultat, och Ghana såg inte alls imponerande ut. Cape Verde avgjorde matchen med det vinnande målet i den 91:a minuten, vilket var fullt förtjänt.

Egypten visade åtminstone en viss vilja och kämparglöd i sin match, medan Ghana framstod som ganska blekt. Vi tror därför att Egypten är det starkare laget i denna viktiga match och kommer att gå segrande ur striden. Vårt speltips landar därmed på Egypten som vinnare av matchen, och vi får ett fint odds till exakt dubbla pengarna hos spelbolaget Betsson.

Betsson är ett av de många spelbolag som vi starkt rekommenderar. Var vänlig och utforska vår lista över de bästa spelbolagen i Sverige 2024, där vi noggrant recenserar och rangordnar spelbolag med svensk licens.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan finner du ytterligare några speltips inför matchen mellan Egypten och Ghana. Samtliga odds har vi hämtat från spelbolaget Betsson.

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 1.92
Under 1.5 mål 2.40
Rätt resultat: 1-0 5.50
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar