Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 7 jun, 2021

Ecuador – Peru, 8/6: Speltips & stream

Ecuador – Peru, 8/6: Speltips & stream

Senast Ecuador och Peru möttes var för nästan två år sedan, på neutral mark, där Ecuador vann mötet med 1-0.

Sedan dess har utvecklingen gått uppåt för Ecuador och neråt för Peru.

I VM kvalet har Ecuador imponerat mest efter giganterna Brasilien och Argentina och ligger på en 3:e plats i tabellen, efter 5 omgångar.

Peru ligger sist och är det enda landet utan någon seger. De har lyckats kriga till sig en poäng totalt och har därefter 4 raka förluster.

En ny är att vänta mot formstarka Ecuador.

Vad: Ecuador – Peru, VM kval
Avspark: Den 2021-06-05, kl. 02:30
Vart: Estadio Rodrigo Paz Delgado
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Ecuador -1 Asian Handicap (Odds: 1.71 hos Unibet)

Se Ecuador – Peru stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från sydamerikanska VM kvalet. Det innebär naturligtvis att du kan se Ecuador – Peru på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Ecuador – Peru live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska VM kvalet

Speltips & odds

Ecuador har bestämt sig för att spela VM nästa år. Inställningen i truppen är på topp och hungern är större än någonsin på fotbollsplanen.

Efter en tuff inledning borta mot Argentina, där det blev en 0-1 förlust, har Ecuador spelarna hittat formen och levererat.

I de kommande matcherna mot Uruguay, Bolivia och Colombia har Ecuador nätat 13 gånger och vunnit samtliga möte.

I 6-1 segern mot Colombia blev det 6 olika målskyttar som nätade för Ecuador. Mål från Robert Arboleda, Angel Mena, Michael Estrada, Xavier Arreaga hade nätat innan halvtidspausen och därefter Gonzalo Plata och Pervis Estupinan innan fulltid.

Att upprera den succén borta mot Brasilien senast, som är ett av de absolut bästa landslagen i fotboll, var inte möjligt. Men det var en jämn kamp som slutade 0-2, efter ett sent straffmål från Neymar.

Det är inte fy skam att förlora borta mot tungviktarna Brasilien och Argentina, för något landslag i världen. Att kunna kompensera detta med briljant hemmaspel visar vilken styrka det ändå finns.

På hemmagräs har Ecuador vunnit först mot Uruguay med 4-2 och sedan mot Colombia med 6-1. Något liknande resultat är trovärdigt mot ännu sämre motstånd.

I den första kvalmatchen lyckades Peru spela 2-2 borta mot Paraguay. Därefter har det blivit 4 raka förluster mot Brasilien, Chile, Argentina och Colombia.

Mot Colombia senast blev det 0-3 och en utvisning på vänsterbacken Miguel Trauco. Det är oroväckande för Peru att inte ha hittat nätmaskorna i de 3 senaste matcher.

Då ingenting stämmer för Peru, som börjar visa stora tecken på frustration, är det ingenting som talar för att de ska klara av att plocka poäng.

Tvärtom.

Ecuador spelar på en helt annan nivå och på hemmagräs tar de stora segrar mot de sydamerikanska lagen.

Därför landar spelet på att Ecuador vinner matchen på den asiatiska handikapp linan på -1 mål.

Insatsen återbetalas vid en ettmåls seger för Ecuador. Spelet sitter vid exempelvis 2-0 eller 3-1 till Ecuador.

  • Vårt speltips: Ecuador vinner matchen med -1 mål i asiatisk handikapp
  • Odds: 1.71
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Ecuadors möjlig startuppställning:

Dominguez; Preciado, Arboleda, Arreaga, Estupinan; Franco, Mendez, Gruezo, Preciado; Martinez, Valencia.

Perus möjlig startuppställning:

Gallese; Corzo, Ramos, Abram, Lopez; Advincula, Yotun, Tapia, Cueva, Carrillo; Guerrero.

Andra nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar