Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 jun, 2024

Dortmund – Real Madrid 1/6: Speltips & odds

Då är det dags för säsongens sista Champions League-match, och det är en riktig rysare vi har att se fram emot på Wembley Stadium mellan två gigantiska fotbollsklubbar. Det är Dortmund mot Real Madrid som gör upp om den prestigefyllda titeln – det allra största man kan vinna på klubbnivå.

Följ med oss när vi tar dig igenom allt inför denna högst spännande finalmatch mellan Dortmund och Real Madrid. Vi kommer att granska deras resa till finalen, skadeläget, ge dig våra speltips och mycket mer. Så spänn fast säkerhetsbältet och gör dig redo för den sista stora finalen!

Vad: Dortmund – Real Madrid, Champions League – Final
När: Den 1/6, kl. 21:00
Vart: Wembley Stadium
Speltips: Real Madrid -1.5 mål (2.76 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Real Madrid -1.5 mål

Odds = 2.77
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Spela med Swish
  • Live streaming
  • Användarvänligt
Borussia Dortmund vs Real Madrid Match Outcome
Match Starts 01/06 21:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Inga nya avbräck att rapportera om för Dortmund.
  • Real Madrid får klara sig utan sin Tchouameni.
  • Matchen spelas på Wembley Stadium och sparkar igång klockan 21:00 på lördag.

Dortmund – Real Madrid speltips

En finalmatch av denna kaliber förtjänar självklart ett speltips, och efter noggrant övervägande har vi kommit fram till ett val som ger oss hela 2.76 gånger pengarna. Oddsen hämtades från Betsson! Läs vidare för att ta del av vårt speltips nedan.

Vi har faktiskt valt att ge Real Madrid vårt förtroende att vinna matchen, och inte bara det, vi tror faktiskt att de kan göra det med minst två måls marginal.

Real Madrid har varit oerhört starka under hela säsongen och har endast förlorat en tävlingsmatch hittills i år. Det är en imponerande statistik, särskilt att ha med sig inför en final i Champions League.

Vi är alla medvetna om Real Madrids styrka när det gäller finaler, särskilt i Champions League där de ALLTID vinner sina finalmatcher – oavsett motstånd. Vi tror inte att det blir något annorlunda denna gång, utan ”Los Blancos” kommer att lägga till ännu en Champions League-titel till sin redan imponerande samling.

Dortmund har gjort en enastående insats genom att ta sig till finalen och de förtjänar all cred för det. Särskilt imponerande var semifinalen mot PSG där de lyckades hålla nollan i båda matcherna och visade upp ett mycket stabilt försvar. Men frågan är om det räcker mot den allra hetaste av dem alla – Real Madrid? Vi tror inte det.

Real Madrid är ett lag fyllt av vinnare. De flesta spelarna har fått lyfta Champions League-pokalen inte bara en gång, utan 4-5 gånger, och de vet alla vad som krävs för att vinna denna trofé. Med det sagt tror vi att de har en enorm fördel när det gäller erfarenhet och rutin.

Så vi tror att Real Madrid kommer att vinna och dessutom göra det med minst två mål.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har också valt att presentera några fler spelförslag inför Champions League-finalen. Det är en match som självklart förtjänar ett varierat utbud av val, så vi har tagit fram ytterligare alternativ, alla från speljätten Betsson.

Om du ännu inte har ett konto hos Betsson, kan vi starkt rekommendera dig att skaffa ett och dra nytta av deras fina bonus på upp till 500 kr. Det är en perfekt bonus att utnyttja inför Champions League-finalen!

Speltips Odds
Under 2.5 mål 2.10
Real leder i halvtid 2.15
Rätt resultat: 0-2 8.60
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar