Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 dec, 2023

Dortmund – RB Leipzig 9/12: Stream odds & speltips

dortmund newcastle speltips stream

En spännande match väntar i Bundesliga på lördag med avspark klockan 18:30 när Dortmund ställs mot RB Leipzig i omgång 14.

Det är en duell mellan femman och fyran i Bundesliga, och detta är verkligen en match som du inte bör missa. Vi kommer guida dig genom hur du enkelt kan streama denna stora sammandrabbning från Bundesliga utan större kostnader. Följ med oss när vi går igenom allt inför matchen på Signal Iduna Park.

Vad: Dortmund – RB Leipzig, Bundesliga
När: Den 9/12, kl. 18:30
Vart: Signal Iduna Park
Speltips: Över 3.5 mål (2.00 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Över 3.5 mål

Odds = 2.00
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Borussia Dortmund vs RB Leipzig Match Outcome
Match Starts 09/12 18:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Tabellfemman möter fyran i Bundesliga, och det utlovas en match mellan två offensiva lag.
 • Dortmund har, som så väldigt ofta, mängder av spelare på skadelistan – det här laget tycks aldrig få någon ro när det kommer till skador.
 • Hos bortalaget är det Orban, Olmo samt Werner som missar matchen på grund av skador.

Dortmund – RB Leipzig stream

Denna spännande match går naturligtvis att streama live online, och Bet365 är plattformen som tillhandahåller streamingen. För att få tillgång till Bet365:s livestreamingtjänst krävs endast att du har ett konto och gör en minimiinsättning på 50 kr. Därefter kommer du att låsa upp deras livestreamingutbud och ha tillgång till sportevenemang dygnet runt. Detta är ett val som vi starkt rekommenderar.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Dortmund – RB Leipzig

Dortmund – RB Leipzig speltips

Denna match tror vi kan bli mycket underhållande och eventuellt målrik. Här är vårt speltips från Signal Iduna Park.

Trots att Dortmund har flera spelare på skadelistan inför matchen är detta något som laget är vana vid. Trots regelbundna skador på nyckelspelare påverkar det sällan laget negativt. Dortmund fortsätter sin offensiva spelstil, oavsett vilka spelare som är tillgängliga. Detta kännetecken för Dortmund – deras distinkta och underhållande spelstil – är något vi uppskattar.

RB Leipzig är också känt för sitt offensiva spel och förmågan att göra mål. Även om de har visat en stabil defensiv prestation under säsongen, kommer utmaningen troligtvis bli större när de besöker Dortmund. Det är alltid svårt att hålla en solid defensiv på Signal Iduna Park.

Dock utesluter vi inte något utfall och tror att matchen kan vara mycket öppen och oviss. Vårt fokus ligger på ett överspel, och vi anser att över 3.5 mål i matchen är ett lämpligt val med tanke på de två offensiva lagen från Tyskland. Det blir spelet härifrån Bundesliga-matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Denna match förtjänar självklart några ytterligare speltips och odds. Vi har gjort det hårda arbetet för dig, så att du kan njuta lite extra av matchen med flera spelalternativ att välja mellan.

Utforska gärna våra olika speltips för matchen, men kom ihåg att göra din egen bedömning innan du lägger ditt spel. Och sist men inte minst, spela med förnuft.

Speltips Odds
Dortmund vinner 2.63
Över 2.5 mål & båda lagen gör mål 1.61
Rätt resultat: 3-2 18.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar