Djurgården - Mjällby, 23/8: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Djurgården
Oavgjort
Mjällby
Odds hämtat på Betsson: 21/8 13:00

Djurgården tar emot Mjällby på måndag den 23/8. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att streama Djurgården – Mjällby live.

På måndag spelas hela tre matcher i Allsvenskan, och en av dessa avgörs mellan Djurgårdens IF och Mjällby AIF. Lyckas Mjällby ta revansch för förra veckan, eller upprepar sig historien?

Här går vi igenom matchen, och delar med oss av vårt speltips till den. Vi visar er även hur ni bär er åt för att hitta en Djurgården – Mjällby stream att se på live.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – Mjällby
Matchstart Kl. 19:00, den 23/8
Vart: Tele2 Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården HT/FT (2,10 hos Betsson

Streama Djurgården – Mjällby live

Det är lättare än vad man kan tro att live streama Djurgården – Mjällby direkt på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery, och där köpa ett sportabonnemang. Då får ni tillgång till fotboll live streams och kan se alla matcher från Allsvenskan live.

Det är möjligt att ha igång er Djurgården – Mjällby live stream direkt från valfri enhet. Ni kan således titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni ett verktyg så som Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Inte så dumt, va? Titta på Djurgården – Mjällby var ni vill, och när ni vill. Ni kan pausa, backa eller titta på matchen i efterhand.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama Djurgården – Mjällby online

Speltips & odds: Djurgården – Mjällby

Djurgården har kört över de flesta motstånden den här säsongen, och det verkar bara vara derbyn som kan stoppa laget för tillfället. Man åkte nämligen på en tung derbyförlust mot AIK häromveckan, då vi fick prov på att derbyspöket fortfarande lever.

Den hopplösa förlusten mot AIK till trots, så följde Djurgården upp med att besegra Mjällby. Det tack vare ett mål precis innan paus, då Magnus Eriksson prickade Nicklas Bärkroths huvud med en läcker passning. Målet blev matchens enda.

Matchen mellan Mjällby och Djurgården hade lika gärna kunnat sluta 0-0 eller 1-1, för det hände inte mycket åt något håll. Nickmålet var ett av matchens få lägen, där Mjällby visserligen också hade någon hyfsad chans till kvittering.

Nu får Mjällby en tacksam match, med läge till revansch bara en vecka efter förlusten. Men det är knappast någon lätt uppgift att gästa Djurgården i Stockholm, där laget inte hade förlorat en match förrän derbyt mot AIK. Mjällby är samtidigt ett av seriens sämsta bortalag, och väntar fortfarande på sin första bortaseger.

Vi tror inte att den där bortasegern kommer här för Mjällby, som inte vunnit på sina tio senaste (!) allsvenska matcher. På de sju senaste har man tagit blott en poäng, och det ser riktigt mörkt ut för Blekingelaget som närmar sig Superettan med stormsteg.

Vi tror att Djurgården leder matchen redan i paus, och sedermera vinner. ”Djurgården HT/FT” spelas, till oddset 2,10 på Betsson.

  • Vårt speltips: Djurgården HT/FT
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Betsson

Här kan ni ta del av vår Betsson-recension.

Relaterade artiklar

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg