Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 aug, 2022

Djurgården – Kalmar FF (14/8): Stream, speltips & odds

Djurgården Varberg speltips stream

Kalmar FF och Djurgårdens IF drabbar samman i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Ta här del av allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att live streama Djurgården – Kalmar.

Både Kalmar och Djurgården gör nya, starka säsonger i år. Kalmar ser ut att kunna vara med och utmana om Europaplatserna, medan Djurgården återigen är med och slåss om SM-guldet. När lagen möttes häromveckan var det Kalmar som drog det längsta strået, och nu blir det intressant att se om Djurgården kan ta revansch.

Vi ger er allt inför Djurgården – Kalmar. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att live streama den.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Djurgården – Kalmar, Allsvenskan
Var: Tele2 Arena
När: Kl. 15:00, 14 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Kanal 5
Speltips: Djurgården vinner (1,72 hos Bet365)

Inför matchen

  • Djurgården kryssade mot IFK Värnamo senast i Allsvenskan, men hade dessförinnan nio raka segrar.
  • Kalmar har bara tagit två poäng på sina fem senaste bortamatcher.
  • Djurgårdens senaste förlust kom den 22 maj. Det var mot just Kalmar, med 0-1.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’LWtgHPy0tr56ZNdRLoXBoRp2WqvJE2uRLngSjHQC’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Djurgården – Kalmar

Det är inte på något sätt svårt att hitta en Djurgården – Kalmar live stream att se direktsänt på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen online på internet är att skapa ett konto på Discovery Plus, köpa ett sportabonnemang och börja se matchen. Med ett sådant konto kan ni streama alla matcher från Allsvenskan live.

Välj själv om ni ska ha igång er Djurgården – Kalmar stream från mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV istället.

Vi tror att ni kommer att bli riktigt nöjda med matchen, ni som väljer att streama Djurgården – Kalmar online. Se matchen och njut av hög kvalitet på ljud, bild och kommentatorer såväl som experter.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Djurgården – Kalmar FF

Speltips & odds: Djurgården – Kalmar

I inledningen av säsongen var det många som ställde sig tveksamma till om Djurgården kunde vara en titelkandidat. Försvaret såg inte lika stabilt ut som tidigare år under Kim och Tolle, och nyförvärvet Victor Edvardsen dröjde en stund innan han fick igång målskyttet.

Men alltefter att säsongen lidit, har Djurgården bara växt i prestationer och resultat. Innan den oavgjorda matchen mot Värnamo hade man nio raka segrar alla tävlingar inräknade, och den senaste förlusten man åkte på kom faktiskt mot Kalmar, så tidigt som i maj.

Till den här matchen saknar Djurgården både Pierre Bengtsson och Elliot Käck, vilket innebär att Elias Andersson väntas kliva ner som vänsterback. Hampus Finndell och Rasmus Schüller saknas på mittfältet, och vi tror att nyförvärvet Besard Sabovic går rakt in i startelvan, och bildar en mittfältstrio ihop med Magnus Eriksson och Emmanuel Banda.

Kalmar kommer till den här matchen utan några nämnvärda spelaravbräck, och vi tror att man formerar laget ungefär som man brukar. Från Malmö inlånade Sebastian Nanasi har gjort det bra än så länge, och lär starta här.

Ställer vi lagen emot varandra är det Djurgården som är det klart starkaste. Innan DIF förlorade borta i Kalmar hade man hela åtta raka segrar mot KFF. Vi tror på en ny seger för de blårandiga, och spelar den raka 1:an. Den finnes till 1,72 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Vi tipsar er gärna om att läsa på om bettingsidor utan konto, vilket är väldigt smidigt när man vill spela på odds.

Annan betting på matchen

Det finns väldigt många odds på matchen. Nedan finner ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
X2 2,00
Över 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,80

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar