Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 nov, 2021

Djurgården – Halmstad (6/11): Stream, speltips & odds

Djurgården Halmstad stream speltips

Djurgårdens IF jagar vidare efter guldet! På lördag tar de emot Halmstad, som behöver varje poäng de kan få i bottenstriden. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att streama Djurgården – Halmstad live.

Djurgården har legat i toppen av Allsvenskan under hela säsongen, och innehar just nu på andra plats en poäng bakom Malmö FF. Halmstad har länge varit indraget i bottenstriden, och har för tillfället två poäng till godo ned till kvalplats.

Två lag i stort behov av poäng, med andra ord. Kolla in vårt speltips, och se hur ni hittar en Djurgården – Halmstad stream.

Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Djurgårdens IF – Halmstads BK
Matchstart Kl. 17:30, den 6/11
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery+
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Djurgården vinner (1,61 hos Bet365)

Streama Djurgården – Halmstad live

Många lär vilja titta på denna stormatch från Allsvenskan, och det är fullt möjligt att streama Djurgården – Halmstad live på nätet. Det ni behöver för att se matchen online är ett konto på Discovery Plus, och där även ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går bra att ha igång er Djurgården – Halmstad live stream från valfri enhet, och ni kan alltså se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er Djurgården – Halmstad stream till TV-skärmen. Streama fotboll live var ni vill!

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama Djurgården – Halmstad live

Speltips & odds: Djurgården – Halmstad

Djurgården inledde säsongen väldigt starkt, och den generella uppfattningen var tidigt att årets guldstrid skulle komma att handla om bara DIF och Malmö FF. Men så började både ”Järnkaminerna” och ”De himmelsblå” att tappa poäng allt mer frekvent, medan AIK och Elfsborg skyndade ikapp. Nu har vi en väldigt spännande allsvensk guldstrid framför oss.

Halmstads Joseph Baffo sa nyligen i en intervju att inget lag förtjänar att vinna guld i år, och kanske har han en poäng. Att så här många guldkandidater tappar poäng på poäng i slutskedet av säsongen hör inte till vanligheterna. HBK slog i den senaste omgången just Djurgårdens rival såväl i guldkampen som i Stockholm, AIK, och siktar naturligtvis på att göra livet surt även för DIF nu.

Mot AIK var det Andreas ”Ante” Johansson som avgjorde, och Janne Andersson erkände efter matchen att 39-årigingen är en av mittbackarna som nosar på en mittbacksplats. Även Djurgårdens Jacob Une Larsson och Hjalmar Ekdal nämndes i det sammanhanget.

Djurgården kliver naturligtvis in som favoriter i den här matchen, och när vi spelar på den här matchen lutar vi åt den raka 1:an. Djurgården är ett bättre lag än HBK och är dessutom väldigt starka på hemmaplan. Samtidigt är Halmstad ett klart sämre lag på bortaplan än vad man är hemma i Halland. På Örjans Vall har Halmstad bara förlorat en match, men på resande fot har man åkt på hela sju förluster.

Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,61 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar