Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 jan, 2024

Djokovic – Sinner 26/1: Stream, odds & speltips

Vi befinner oss nu i semifinalen av Australian Open, och en exceptionell match väntar oss mellan Novak Djokovic och Jannik Sinner.

Här presenterar vi en genomgång inför semifinalen i Australian Open. Få all information om denna Grand Slam-match, där två toppspelare ställs mot varandra, två atleter som har deltagit i många hårda bataljer tidigare. Vi erbjuder vårt bästa speltips, analyserar oddsen och visar dig hur du kan live streama denna magnifika match.

Vad: Novak Djokovic – Jannik Sinner, Australian Open
När: Den 26/1, kl. 04:30
Vart: Rod Laver Arena
Speltips: Sinner vinner (2.75 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Sinner vinner

Odds = 2.75
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Novak Djokovic vs Jannik Sinner Match Outcome
Match Starts 26/01 04:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Djokovic leder inbördes möten mot Sinner med 4-2.
 • Sinner har inte förlorat ett enda set under hela Australian Open.
 • En episk batalj väntar mellan veteranen Djokovic och stortalangen Sinner.

Djokovic – Sinner stream

Den episka bataljen mellan Djokovic och Sinner är något du verkligen inte vill missa. Därför förser vi dig med all relevant information om hur du enkelt kan komma igång med att live streama Australian Open online.

För att komma igång behöver du endast skapa ett konto hos Bet365, vilket du kan göra genom länken i vår guide nedan. Dessutom krävs en minimuminsättning på 50 kr. Därefter är du redo att börja njuta av livestreaming av tennis, fotboll, ishockey och mycket annat hos spelbolaget Bet365 året runt.

Starta din live streaming hos Bet365 redan idag genom att följa vår enkla guide här nedan. Du vill verkligen inte missa denna fantastiska drabbning från Australian Open mellan Djokovic och Sinner.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Djokovic – Sinner

Djokovic – Sinner speltips

Här nedan delar vi med oss av vårt speltips inför semifinalen i Australian Open mellan Djokovic och Sinner.

Vi väljer faktiskt att spela på Sinner som segrare. Att spela mot världsettan Novak Djokovic är inget man gör varje dag, särskilt inte här i Australien där Djokovic har en imponerande meritlista och tidigare har vunnit turneringen hela tio gånger.

Men om det någonsin är dags för Djokovic att förlora, då är det här, när han står inför Sinner. Åtminstone är det vår tanke.

Sinner befinner sig i en strålande form och har varit helt enastående under hela Australian Open, där han har vunnit alla sina matcher utan att förlora ett enda set. Utöver det har han faktiskt besegrat Djokovic nyligen, inte mindre än två gånger. En gång i ATP Finals och en gång i Davis Cup. Det är verkligen få spelare som kan besegra Djokovic två gånger på så kort tid, men det lyckades den italienske spelaren med.

Det kommer naturligtvis inte att bli en enkel match, långt ifrån det. Det kommer krävas nästan en felfri prestation från Sinner om han ska lyckas besegra Djokovic. Men samtidigt har Sinner varit nästintill felfri under hela turneringen, och om han kan hålla samma nivå även mot världsettan, då tror vi definitivt att han har en chans att vinna den här matchen.

Förutom allt detta så får vi också ett fantastiskt värde på Sinner att vinna hos spelbolaget Bet365 som erbjuder hela 2.75 gånger pengarna på vinst. Det är taget.

Mer odds & betting inför matchen

En sådan här otrolig semifinal förtjänar självklart några ytterligare speltips, och vi har tagit på oss ansvaret att sammanställa dem så att du kan gå igenom våra rekommendationer här nedan. Detta är verkligen en episk batalj som du inte vill missa, och återigen är det Bet365 som kommer att sända matchen, nästan kostnadsfritt.

Speltips Odds
Över 3.5 set 1.40
Över 4.5 set 3.15
Över 39.5 games 1.83
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar