Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 apr, 2024

Djokovic – Ruud 13/4: Stream, odds & speltips

Dagens andra semifinal i ATP Monte Carlo står mellan Novak Djokovic och Casper Ruud. Matchen är planerad att starta runt 16:00.

Kan världsettan Novak Djokovic säkra sin första finalplats i ATP Monte Carlo sedan 2015? Chanserna ser lovande ut och serben kliver ut som storfavorit enligt spelbolagen. Följ med oss när vi går igenom allt inför denna tennismatch i Masters-turneringen i Monte Carlo.

Vad: Djokovic – Ruud, ATP Monte Carlo
När: Den 13/4, kl. 16:00
Vart: Court Rainier
Speltips: Djokovic 2-0 (2.00 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Djokovic 2-0

Odds = 2.00
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Novak Djokovic vs Casper Ruud Match Outcome
Match Starts 13/04 16:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Djokovic leder med 5-0 i inbördes möten mot Ruud och har dessutom aldrig tidigare tappat set mot norrmannen.
 • Djokovic har dessutom varit felfri under hela Monte Carlo och har vunnit alla sina matcher med 2-0.
 • Ruud gör sin andra semifinal i Monte Carlo, senast 2021.

Djokovic – Ruud stream

Om du är intresserad utav att streama tennis live på nätet du kommit till rätt plats! Vi ska guida dig genom hur du smidigt kan komma igång med att livestreama tennis online, med fokus på den spännande matchen mellan Djokovic och Ruud i ATP Monte Carlo.

Att sätta igång är enkelt och tar bara några minuter. Allt du behöver göra är att registrera dig hos Bet365 och göra en minimuminsättning på 50 kr. Du behöver inte använda pengarna direkt; du kan spara dem tills du hittar ett spel eller odds som passar dig bättre. Vi rekommenderar alltid att du tar del av våra experters tips för att maximera din upplevelse.

Det är viktigt att notera att Bet365 inte bara erbjuder livestreaming av tennis utan täcker också andra stora sportevenemang, exempelvis fotboll i Serie A, La Liga och Bundesliga. Det är en allround-plattform där du kan både spela på odds och följa dina favoritsporter live.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Djokovic – Ruud

Djokovic – Ruud speltips

Vi har en spännande semifinal att se fram emot mellan Djokovic och Ruud, men hur jämn och nervkittlande den blir återstår att se. Läs om vårt speltips till matchen.

Vi tror att Ruud kan hålla emot till en viss grad, men vi tror ändå att Djokovic kommer att säkra segern med 2-0 i set. Djokovic har en tendens att alltid besegra Ruud, och dessutom utan att tappa ett enda set. Om vi tittar på deras fem tidigare möten har Djokovic faktiskt vunnit samtliga, relativt bekvämt dessutom, utan att förlora något set.

Utöver det har världsettan sett imponerande ut här i Monte Carlo. Trots att han inte hade stora förväntningar inför turneringen, med tanke på att det är hans första grusturnering för året och att hans tidigare resultat i Monte Carlo inte varit särskilt lysande, har han presterat enastående. Han har vunnit samtliga matcher utan några större problem, alla med 2-0 i set.

Vi tror att Djokovic kommer att vinna denna match och återigen stå som segrare med 2-0 mot Ruud. Vi underskattar inte norrmannen, men vi ser helt enkelt att serben är något för bra. Det blir vårt spel, och vi lägger det hos Bet365.

Mer odds & betting inför matchen

Om du är intresserad av fler odds eller kanske andra typer av spelalternativ, kan du alltid ta en titt här nedan då vi har tagit fram tre nya val inför matchen mellan Djokovic och Ruud i ATP Monte Carlo. Alla dessa är hämtade från speljätten Bet365.

Speltips Odds
Under 22.5 games 1.80
Djokovic -3.5 games 1.83
Djokovic -4.5 games 2.40
England
Sista chansenför Liverpool att blanda sig i titelracet i Premier League. Läs vårt speltips inför matchen!
12 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Stormatch på Gamla Ullevi på måndag kväll! Läs här allt inför IFK Göteborg - Malmö FF, som sparkar i gång klockan 19:10.
12 maj, 2024
Ishockey
Läs om hockey-vM och matchen mellan Sverige mot Polen som har nedsläppt klockan 20:20 på söndag. Vi bjuder på speltips, odds & stream online!
12 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar