Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 29 jul, 2021

Degerfors – Varberg, 31/7: Speltips & stream

Degerfors – Varberg, 31/7: Speltips & stream

 

Det skiljer bara 2 poäng till Degerfors favör när de ställs mot Varberg, på den nedre halvan av tabellen i Allsvenskan.

Efter 12 omgångar har det blivit 4 segrar, 2 kryss och 6 förluster för Degerfors. Varberg har 3 segrar, 3 kryss och 6 förluster också.

Inget av lagen har nätat särskilt mycket sedan omstarten. Med tanke på vad som står på spel lutar detta mot att bli en tajt match.

 

Vad: Degerfors – Varberg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-31, kl. 17:30
Vart: Stora Valla
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.98 hos Bet365)

Degerfors – Varberg stream

Du kan streama Degerfors – Varberg från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Degerfors – Varberg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Degerfors – Varberg via live stream

 

Speltips & odds

 

Spelbolag erbjuder jämna odds i mötet mellan Degerfors IF och Varbergs BoIS.

Samma sak när det kommer till antalet mål i matchen.

Anledningen är att båda lagen parkerar ovanför nedflyttningszonen och har näsan precis ovanför vattenytan.

Degerfors har med sig 3 raka förluster i ryggen. Omstarten sedan EM har inte varit lyckosam.

Att förlora mot topplagen Hammarby och Malmö med stora siffror är en sak. Att däremot förlora i Uppsala mot Sirius med 0-2 är en annan femma.

Victor Edvardsen som ligger på en delad 3:e plats i skytteligan har varit ur form. Bland annat på grund av detta har Degerfors hade svårt att hitta nätmaskorna.

Trots en del insläppta mål på sistone ska Degerfors klara av att hålla tätt mot sämre motstånd, som Varberg. Speciellt på hemmagräs.

Detta då Varberg har bekymmer på resande fot. Det har blivit endast en poäng på de 4 senaste bortamatcher i Allsvenskan, som har spelats mot Malmö FF, Häcken, AIK och Halmstad. På hemmaplan är Varberg lite bättre, men bortaspelet är inte mer än okej.

I den senaste bortamatchen blev det 1-1 för Varberg i Halmstad. Ett liknande resultat hade gynnat både Degerfors och Varberg, som är på jakt efter viktiga poäng i botten av tabellen.

Att Varberg lyckades hålla nollan i den senaste matchen hemma mot IFK Göteborg kan inte heller skämtas bort. Där gjorde Varberg spelarna en stark laginsats, på Varberg Energi Arena. Målet gjordes av Oliver Alfonsi, redan efter 5 minuters spel, samt Ryan Moon på en straff med kvarten kvar av matchen.

Fast nu blir det betydligt tuffare i Degerfors.

Vid en eventuell ledning kommer det laget som har övertaget att försvara resultat med näbbar och klor. Båda lagen vill undvika att hamna i en bottenstrid.

Därför faller spelet på att matchen blir målsnål, med max 2 insläppta mål.

 

 

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.98
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Degerfors möjlig startuppställning:

Ismael Diawara; Sebastian Ohlsson, Oliver Ekroth, Gustav Granath; Anton Kralj, Christos Gravius, Justin Salmon, Erik Lindell; Victor Edvardsen, Villiam Dahlström, Abdelrahman Saidi.

 

Varbergs möjlig startuppställning:

Stojan Lukic; Gideon Mensah, Joakim Lindner, Oliver Stanisic, Jean Carlos; Robin Tranberg, Albert Ejupi; Tashreeq Matthews, Des Kunst, Oliver Alfonsi; Ryan Moon.

 

 

Nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1560 Articles