Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 maj, 2023

Degerfors – Hammarby (25/5): Stream, speltips & odds

degerfors hammarby speltips stream

Vad: Degerfors – Hammarby, Allsvenskan
Avspark: Den 25/5, kl. 19:00
Vart: Stora Valla
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (2.15 hos Expekt)

Degerfors tar emot ett Stockholmslag igen denna torsdag, när Hammarby kommer på besök. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama mötet live.

Vi får en så kallad ”engelsk omgång” i Allsvenskan denna vecka, med matcher mitt i veckan. Först en match under onsdagen, och därefter ännu en under torsdagen, då Degerfors och Hammarby ställs emot varandra på Stora Valla.

I den här artikeln tar vi er igenom förutsättningarna inför Degerfors – Hammarby. Läs vårt speltips till matchen och se hur ni gör för att streama mötet live.

Under 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Hammarby vs Degerfors Match Outcome
Match Starts 25/05 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Edvin Kurtulus fick rött kort mot IFK Göteborg och är således avstängd här.
 • Degerfors har redan tagit emot Hammarbys Stockholmsrivaler, Djurgården och AIK, i år. Man har besegrat båda.
 • Sedan Degerfors gick upp i Allsvenskan har de mött Hammarby fyra gånger. Hammarby har vunnit varje gång.
Allsvenskan

25th May 2023 - 17:00

Stora Valla

Hammarby

Match Ended
Degerfors

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.9

Average goals scored

0/17

Matches were draws

88%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Degerfors

1

Hammarby

3

2022

Degerfors

1

Hammarby

5

2022

Degerfors

0

Hammarby

1

2021

Degerfors

1

Hammarby

4

2021

Hammarby

5

Degerfors

1

Superettan

2014

Degerfors

1

Hammarby

2

2014

Hammarby

5

Degerfors

0

2013

Hammarby

0

Degerfors

1

2013

Degerfors

0

Hammarby

1

2012

Hammarby

4

Degerfors

2

2012

Degerfors

1

Hammarby

3

2011

Degerfors

3

Hammarby

2

2011

Hammarby

1

Degerfors

2

2010

Hammarby

2

Degerfors

1

2010

Hammarby

2

Degerfors

4

See more

Cup Group 1

2014

Degerfors

1

Hammarby

3

Club Friendlies

2013

Degerfors

1

Hammarby

2

Streama Degerfors – Hammarby

Det är inte på något sätt svårt att finna en Degerfors – Hammarby live stream att se direktsänt på internet. Allt som krävs för att ni ska kunna titta på matchen online är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Det går perfekt att ha igång er Degerfors – Hammarby stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller från surfplattan. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller annat verktyg av liknande slag kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi är relativt säkra på att ni som väljer att streama Degerfors – Hammarby kommer att bli nöjda med ert beslut. Bild, ljud och kommentatorer är av god kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Degerfors – Hammarby

Degerfors – Hammarby speltips

Hammarby fortsätter att gå tungt i Allsvenskan. Visst blev det en derbyseger mot Djurgården förra helgen, men den segern tappade något i betydelse när den följdes av ett nytt poängtapp direkt efteråt. Laget åkte till Göteborg, tog ledningen mot IFK i slutet av första halvlek men efter ett rött kort med halvtimmen kvar att spela fick man utstå hårt tryck. I slutet av matchen råkade Joel Nilsson orsaka en straff, som Marcus Berg förvaltade på bästa sätt. 1-1 blev resultatet, och Hammarby har nu bara vunnit en av sina fem senaste matcher. Toppstriden ser alltmer avlägsen ut.

Degerfors har blandat och gett under säsongsinledningen, där det som varit konsekvent är de svaga bortaprestationerna men de starka insatserna hemma. På fyra bortamatcher har laget tagit noll poäng och har målskillnaden 2-17. På fem hemmamatcher har man plockat nio pinnar och har målskillnaden 8-7. Två av lagen som man tryckt dit hemma på Stora Valla är Hammarbys Stockholmsrivaler Djurgården och AIK, och faktum är att Degerfors på de sex hemmamatcher man spelat mot Djurgården och AIK sedan uppflyttningen vunnit fem och kryssat en. Mot Hammarby däremot, har man två förluster.

År 2021 förlorade Degerfors hemma mot Hammarby med hela 1-4, och ifjol blev det 0-1 efter mål från Edvin Kurtulus. Hammarby är dock ett sämre lag i år än man var ifjol, och frågan är om ”Bajen” kan plocka med sig en seger denna gång. ”Bajen” har inte vunnit en enda bortamatch i år.

Vi tycker att oddset på den raka 2:an, strax under 2 gånger pengarna, är för lågt för att vi ska se ett spelvärde. Vi tror på en lite grisig match, så som det brukar se ut under Hammarbys bortamatcher på gräns numera, där det inte faller särskilt många mål. ”Under 2,5 mål” spelas, till 2.15 gånger insatsen hos Expekt.

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål
 • Odds: 2.15
 • Bettingsida: Expekt

Våra odds på Degerfors – Hammarby är hämtade från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad, och sitter på många bra odds. Titta också in bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns gott om odds på Degerfors – Hammarby. Du finner tre spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.94
Båda lag gör mål – Nej 2.23
Över 2,5 mål 1.71

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar