Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 jun, 2024

Danmark – Norge 8/6: Stream, odds & speltips

Vi fortsätter med speltips och odds inför vänskapsmatcherna, och nästa match vi fokuserar på spelas på Brøndby Stadion mellan Danmark och Norge.

Detta är den sista matchen som Danmark spelar innan de ger sig av till Tyskland för att delta i EM 2024. Det blir alltså en sista förberedelse inför mästerskapet. Här går vi igenom allt inför mötet mellan Danmark och Norge, såsom vårt bästa speltips, en enkel guide till livestreaming och mycket mer.

Vad: Danmark – Norge, Vänskapsmatch
När: Den 8/6, kl. 1 9:39
Vart: Brøndby Stadion
Speltips: Båda lagen gör mål (1.74 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.74
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Denmark vs Norway Match Outcome
Match Starts 08/06 19:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Danmark slog Sverige i deras senaste match med 2-1 på hemmaplan. Nu gör de sin sista match innan de beger sig till Tyskland.
 • Norge slog Kosovo i sin senaste match med 3-0.
 • Det var över tio år sedan Danmark och Norge senast möttes.

Danmark – Norge stream

Snart kan vi njuta av fotbollsmagi när Danmark möter Norge på Brøndby Stadion, lördag klockan 19:30. Om du vill följa matchen online har du kommit rätt! Hos Sportal hittar du alltid detaljerade analyser och steg-för-steg-guider för livestreaming.

Här nedan presenterar vi en enkel guide för att börja streama matchen mellan Danmark och Norge. Även om det är en vänskapsmatch, är spänningen hög eftersom båda lagen är fast beslutna att visa sin styrka. Danmark är särskilt angelägna om att finslipa sin form inför sommarens EM i Tyskland.

Starta din livestreaming idag och missa inte matchen mellan Danmark mot Norge!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Danmark – Norge

Danmark – Norge speltips

Här går vi självklart igenom vårt bästa speltips till matchen mellan Danmark och Norge, och vi har valt att fokusera på ett målspel: att båda lagen gör mål minst en gång vardera.

Detta är Danmarks sista vänskapsmatch innan de beger sig till Tyskland för att delta i sommarens EM. Självklart vill Danmark avsluta med en seger för att gå in i mästerskapet med bästa möjliga form och självförtroende. Dock innebär detta inte nödvändigtvis att danskarna kommer spela med full kraft. Tränaren Kasper Hjulmand måste vara försiktig för att undvika onödiga skador, vilket innebär att vi kan förvänta oss en viss rotation av spelare.

För Norge är detta också den sista matchen innan spelarna går på semester, eftersom de inte lyckades kvalificera sig för EM. Norrmännen visade upp en stark prestation mot Kosovo och vann med 3-0 i sin senaste match, där Erling Haaland stod för samtliga tre mål.

Vårt speltips är alltså att båda lagen gör mål i matchen. Vi tror att detta är ett bra val eftersom Danmark både vill vinna men också kommer att vara försiktiga på grund av vänskapsmatchens karaktär. Detta bör öppna upp möjligheter för Norge att få med sig ett positivt resultat. Danmark är starka på hemmaplan och går mycket sällan mållösa på hemmaplan, och vi såg bland annat deras otroliga styrka hemma i Danmark under hela EM-kvalet då man vann alla sina hemmamatcher.

Mer odds & betting inför matchen

Kolla gärna in våra tre andra spelförslag inför matchen mellan Danmark mot Norge. Alla val har vi hämtat från speljätten Bet365, som dessutom erbjuder alla nya kunder en bonus i form av spelkrediter upp till 1250 kr.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.95
Dubbelchans X2 1.70
Rätt resultat: 2-2 13.00
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar