Danmark - Nederländerna, 24/1: Speltips & stream

EHF Euro 2022. Main Round. Tommie Falke (Netherlands) scores against Montenegro

 

I grupp 1 i Handbolls-EM har Danmark tagit 3 raka segrar inför mötet mot Nederländerna i MVM Dome, som Europas största handbollsarena.

Nationerna Montenegro, Island och Kroatien har besegrats utan större bekymmer. Nederländerna har haft det svårare men har en seger i ryggen.

Danmark är storfavoriter och bör slå Nederländerna. Däremot borde inte segern bli så pass stor som spelbolag föreslår med sin handikapp lina.

 

Streama Danmark - Nederländerna på Bet365

Se massor av handboll från EM

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Danmark – Nederländerna, Handbolls EM
Avspark: Den 2022-01-24, kl. 18:00
Vart: MVM Dome, Budapest
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: TV10
Speltips: Nederländerna +11,5 (Odds: 1.88 hos Bet365)

Streama Danmark – Nederländerna

Hos spelbolaget Bet365 kan du se alla landskamper i handbolls EM online. På det viset kan du så klart se Danmarks möte mot Nederländerna i gruppspelet.

För att snabbt komma igång följer du bara några steg nedan:

 

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och gör en insättning på 50 SEK eller mer
  3. Streama Danmark – Nederländerna och alla andra landskamper i mästerskapet.

 

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

 

Se landskampen på TV

Om du hellre vill kunna se landskampen mellan Danmark – Nederländerna på en TV så är det TV10 som gäller. Det är en kanal som ofta sänder stora mästerskap i handboll.

Sändningen startar 5 minuter innan landskampen. Under landskampen får du sällskap av svenska kommentatorerna Albin Falk Hansson och Johanna Ahlm.

 

  • TV-kanal: TV10
  • Sändningsstart: 5 minuter inför matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

 

Speltips & odds

 

Under samtliga 3 tidigare tillfällen har Danmark gått segrandes ur duellerna mot Nederländerna.

Danmark är helt enkelt den bättre handbollsnationen. De har visat stort självförtroende under turneringen och tagit 6 poäng av 6 möjliga.

I premiären mot Montenegro gasade de på ordentligt och vann komfortabelt med 30:21. Därefter tippade spelbolagen att segrarna skulle fortsätta vara stora. Så blev inte fallet.

Att Danmark kontrollerade kommande två möten mot Island och Kroatien är ett faktum. Däremot valde de att spara krut och inte köra över sitt motstånd. Mot Island blev det 28:24 och därefter 27:25 mot Kroatien.

Det råder ingen tvekan om att Danmark borde ta en fjärde raka seger över Nederländerna. Fast återigen väntas de inte gå all-in, förmodligen i samma syfte som tidigare, det vill säga, för att spara energin till tuffare landskamper som kommer.

Inte för att Nederländerna heller på något sätt ska underskattas. Visst kommer de få enorma problem med att ta någon poäng i mötet. Fast de behöver verkligen inte bli överkörda.

Gruppspelet inleddes med en förlust mot Island, med bara en poäng, 28:29. Därefter blev det en större förlust mot Frankrike med 24:34.

Nederländerna hade räknats ut i nästa omgång där Montenegro stod för motståndet. Men man tog sig samman, hoppade upp på hästen och gav järnet. Det blev en viktoria med 34:30.

Tommie Falke (i bild) gjorde en lysande insats.

Självförtroendet är tillbaka hos de nederländska spelarna, som borde kunna bjuda på motstånd och en målglad tillställning.

Att Nederländerna ska förlora med 12 mål i marginal är vansinnigt. De är betydligt bättre än så.

Därför faller spelet på att Nederländerna täcker handkapp linan på +11,5 mål i landskampen mot Danmark.

Då han man råd att förlora matchen med upp till 11 måls skillnad.

 

 

  • Vårt speltips: Nederländerna +11,5 mål Asian Handicap
  • Odds: 1.88
  • Bettingsida: Bet365

 

 

 

Nyheter

Streama Man City – Man United: Se live stream & TV (2/10)
Streama Man City - Man United: Se live stream & TV (2/10)
Manchesterderbyt mellan Man City och Man United i Premier League. Se här hur du streamar kampen online eller ser det på en TV, med bästa kvalité.
30 september, 2022 | Katten Jansson
Stryktipset – 1 oktober (1/10): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 1 oktober (1/10): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag 1 oktober! Ta del av analyser och spelförslag på vägen mot 13 rätt! …
30 september, 2022 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Slovenien (27/9): Live stream & TV
Streama Sverige - Slovenien (27/9): Live stream & TV
Kolla in hur ni gör för att live streama Sveriges viktiga Nations League-match mot Slovenien! Se matchen direkt från Nations League.
26 september, 2022 | Emil Sandberg

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.