Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 25 jan, 2022

Danmark – Frankrike, 26/1: Speltips & stream

I den första gruppen i Handbolls-EM har Danmark tagit 4 raka segrar inför det sista mötet mot Frankrike.

Danmark är klara för semifinal efter att ha besegrat nationerna Montenegro, Island, Kroatien och Nederländerna utan några bekymmer.

Frankrike gör också ett bra mästerskap, med bara en förlust. Vid ett oavgjort resultat mot Danmark blir även Frankrike klara för semin.

Danmark är storfavoriter och vill hellre slå ut Frankrike för att slippa möta dem i slutspelet senare. Så danskarna tar uppgiften på allvar.

Vad: Danmark – Frankrike, Handbolls EM
Avspark: Den 2022-01-26, kl. 20:30
Vart: MVM Dome, Budapest
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: TV10
Speltips: Danmark (Odds: 1.75 hos Bet365)

[sports data-token=’JTGs8M4jh5RpJoqpOF3DIJjI0CChsYWAJKDUGQIk’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Danmark – Frankrike

Det är hos spelbolaget Bet365 som du kan se alla landskamper i handbolls EM online.

Där kan du så klart se Danmarks sista möte mot Frankrike i gruppspelet.

En snabbguide på hur du kommer igång enklast kommer nedan:

  1. Ta dig vidare till Bet365
  2. Skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 SEK
  3. Streama Danmark – Frankrike och alla andra landskamper i EM

Se landskampen på TV

Föredrar du att hellre se landskampen mellan Danmark och Frankrike på en TV så är det Viaplay som gäller.

Landskampen streamas på TV10, som många gånger sänder stora mästerskap i bland annat handboll.

Sändningen startar 5 minuter innan landskampen. Under landskampen får du sällskap av svenska kommentatorer Per Forsberg och Kristján Andrésson.

  • TV-kanal: TV10
  • Sändningsstart: 5 minuter inför matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja. Per Forsberg och Kristján Andrésson.
  • HD: Ja

Speltips & odds

Danmark är enorma favoriter till att vinna handbolls-EM. För ett år sedan slog man Sverige i VM-finalen. Nu är de på god väg att vinna EM också.

Bet365 erbjuder 1.66 i odds på att de lyfter EM-pokalen.

Med tanke på att spelat har hållt världsklass vore det en jätteskräll om någon annan nation lyckades slå ut dem. Så bra är danskarna i handboll.

Danmark är den första nationen att ta sig till semifinalen i turneringen, som spelas i Ungern och Slovakien. Detta trots att en landskamp kvarstår i mellanrundan.

I EM har det blivit 6 raka segrar. I den senaste landkampen besegrades Nederländerna med 35-23. Hela laget gjorde en toppeninsats. Bäst av alla var Mathias Gidsel (i bild) som nätade på sina samtliga 9 avslut.

Då formen är på topp ska det väldigt mycket till för att Frankrike ska slå dem.

Egentligen kan det bli som så att Frankrike tar sig vidare till semifinalen även om de förlorar kampen. Det beror på hur det går för Island i deras sista landskamp mot Montenegro.

Ett tag hade Island kopplat greppet om andraplatsen i gruppen, efter att ha besegrat Frankrike. Men i och med att Island förlorade mot Kroatien samtidigt som Frankrike besegrade Montenegro är det en fördel till fransmännen.

Frankrike besegrade Montenegro med klara 36 – 27 och gick därmed upp till en andraplats, på 6 poäng. Island har 4 poäng. Skulle islänningarna avsluta gruppspelet med att slå Montenegro, då måste fransmännen ta minst en poäng mot danskarna för att ta sig vidare.

Lättare sagt än gjort. När danskarna dessutom har en stor chans att slå ut Frankrike redan i slutspelet, samt förlänge sin svit med raka segrar i turneringen, ska de bara ta chansen.

Inget talar för något annat heller.

Därför faller spelet på att Danmark slår Frankrike i lden sista gruppspelslandskampen i EM.

  • Vårt speltips: Danmark vinner matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Bet365

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

Nyheter

em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
16 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar