Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 sep, 2017

Dagens speltips i Europa League (14 sep)

Som vanligt så spelas matcher i Europa League dagen efter att matcherna i Champions League är avslutade. Ikvällens spelschema så kommer vi därför hitta mängder av matcher som spelas i Europa League.

Vi kommer här att ge oss på uppgiften att tippa dessa matcher. Vi kommer därför ge dig ett speltips inför de viktigaste och roligaste matcherna som finns i dagens spelprogram.

Vi har ikväll valt att kombinera tre matcher i samma kupong. Det innebär att båda matcherna måste sitta för att en vinst ska kunna betalas ut till oss. Kolla vilka matcher och vilka resultat vi kommer ta med i vårt speltips idag.

europa league matcher odds

Vårt tips i Europa League, odds = 4.16

Ikväll kommer vi att spela på totalt tre matcher i Europa League. Vi hämtar våra odds från bet365 som alltid har bra odds på fotboll.

Vi kommer tippa ganska säkra matcher enligt oss själva, och förväntar oss att vår trilling kommer att bli till en vinst.

Bland annat så kommer vi att tippa vårt svenska hopp i Europa League. Idag spelar nämligen Östersunds FK sin första match i turneringen.

Här nedanför kan du se vilka matcher som vi kommer att spela odds på, samt vilka resultat vi valt i de olika matcherna.

  • Zorya Luhansk – Östersunds FK (1)

Odds: 2.05

Östersunds FK kommer få åka långa vägar för att spela sin match mot Zorya Luhansk i Ukraina. Att heller inte ha sin hemmapublik mi ryggen kommer säkert vara jobbigt för ÖFK. Visst har de tidigare skrällat mot stora lag, men på bortaplan så har de ännu inte imponerat. Därför kommer vi tippa på att Zorya Luhansk vinner matchen.

Sänd & streama Zorya Luhansk – Östersund i Europa League

  • Arsenal – Köln (1)

Odds: 1.40

Arsenal missade Champions League med knapp marginal, men kommer satsa helhjärtat på att stå i final i Europa League. Det finns egentligen inte så mycket att tveka på när de ställs mot Köln i första matchen. En seger för Arsenal bör vi kunna räkna med.

Sänd & streama Arsenal – Köln i Europa League

  • FK Austria Wien – AC Milan (2)

Odds: 1.45

Det klassiska laget AC Milan kommer ikväll att inleda sin resa i Europa League. Motståndet är i form av Austria Wien. Ett lag som på många sätt är svagare än AC Milan. Även i denna match så tycker vi att vi borde kunna räkna med rätt odds.

öfk i europa league odds

Följ Europa League!

Att vara med från början av Europa League är något som vi verkligen rekommenderar. Att använda sig av live streams för att se fotbollsmatcherna är enligt oss det bästa knepet.

Du kan läsa här om hur du kan streama Europa League, för att kunna se alla de mest intressanta matcherna från ditt eget tycke.

Att sedan kunna kombinera live sändningar med odds är perfekt. Det låter dig nämligen få den bästa möjliga upplevelsen i samband med matcherna som spelas. För vad vore bättre att både streama och tippa på fotboll i Europa League?

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar