Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 19 jun, 2021

Colombia – Peru, 21/6: Speltips & stream

Colombia – Ecuador, 14/6: Speltips & stream

Det har varit en konstig inledning för Colombia i Copa America. Nationen är tredjevals favoriter är lyfta bucklan efter värdnationen Brasilien och Argentina.

Först tog Colombia en seger i en match där de inte var det bättre laget. Sedan misslyckades de att segra i en match som de dominerade totalt.

Peru var helt chanslösa mot Brasilien och förlorade med stora siffror. Mot Colombia väntas Peru gå samma väg tillmötes.

Vad: Colombia – Peru, Copa America
Avspark: Den 2021-06-20, kl. 23:00
Vart: Estadio Olimpico Pedro Ludovico
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Colombia (Odds: 1.73 hos Betsson)

Se Colombia – Peru stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från sydamerikanska Copa America. Det innebär naturligtvis att du kan se matchen mellan Colombia och Peru på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Colombia – Peru live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska Copa America

Speltips & odds

Förutom att Colombia alltid är starka i sin offensiv och skapar väldigt mycket har de under Copa America visat en annan styrka också.

Försvarsspelet.

Efter två omgångar har Colombia ännu inte släppt in något mål.

Colombia har inlett mästerskapet med en 1-0 seger över Ecuador, i en väldigt jämn match där Ecuador ändå var den bättre nationen, sett över hela matchen. Skillnaden var Edwin Cardonas frisparksmål, som han satte dit strax innan halvtidsvilan.

I den andra omgången var Colombia favoriter att slå Venezuela som var hårt drabbade av Covid 19 och fick ställa upp med reserver. Colombia ägde matchen och sköt 20 skott mot mål men lyckades aldrig bryta ner Venezuela. Det var en viss underskattning från Colombias sida som kostade dem poängen.

Samtidigt, att plocka 4 poäng efter två omgångar är så klart lyckats.

Kvalitén i truppen, med Atalanta-anfallarna Luis Muriel och talismanen Duvan Zapata (i bild), som har nätat 37 mål och stått för 19 assister i Serie A, håller en hög nivå.

Förbundskaptenen Ricardo Gareca tog beslutet att inta ta ut de erfarna anfallarna Raul Ruidiaz och Paolo Guerrero i truppen. I stället satsade han på Benevento anfallaren Gianluca Lapadula (8 mål denna säsong). Beslutet blev inte lyckat då Peru knappt skapade något mot Brasilien.

Taktiken med en ensam anfallaren visade sig inte vara något smart drag.

Det dröjde bara 12 minuter innan Alex Sandro nätade för brassarna. Peru höll undan fram tills 20 minuter kvar då talismanen Neymar nätade matchens andra mål. Everton Ribeiro och Richarlison fyllde på i målprotokollet. Besvikelsen var stor hos Peru spelarna, som stod för en dålig insats.

Självförtroendet fick sig ett törn hos Peru spelarna som kommer att få svårt att ställa om till en ny tuff batalj. Frågan är också om spelet räcker till.

Colombia själva kommer från en liten besvikelse från Venezuela matchen och kommer vilja revanschera sig. Så vi kan räkna med ett laddat colombianskt gäng.

Därför landar spelet på att Colombia vinner matchen.

  • Vårt speltips: Colombia vinner matchen
  • Odds: 1.73
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Colombias möjlig startuppställning:

Ospina; Munoz, Mina, Sanchez, Tesillo; Cuadrado, Barrios, Uribe, Cardona; Muriel, Zapata.

Perus möjlig startuppställning:

Gallese; Corzo, Abram, Ramos, Lopez; Yotun, Tapia; Cueva, Pena, Carrillo; Lapadula.

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar