Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 jan, 2022

Chile – Argentina, 28/1: Stream, speltips & odds

Chile Argentina speltips stream

Chile och Argentina möts i det sydamerikanska VM-kvalet, i en viktig match för framförallt Chile. Här hittar ni vårt speltips till mötet, och information om hur ni gör för att streama Chile – Argentina live.

Det sydamerikanska VM-kvalet börjar gå mot sitt slutskede, och av det väldigt utdragna tabellspelet återstår nu bara fyra omgångar. Natten till fredag svensk tid tar Chile emot Argentina, och här ger vi er förutsättningarna inför mötet.

Chile ligger på sjätte plats i kvalgruppen, medan Argentina är tvåa. Ta del av vårt speltips och hitta er Chile – Argentina stream!

Streama Chile – Argentina live!

Se Sydamerikas VM-kval hos Bet365!

Vad: Chile – Argentina
Matchstart Kl. 01:15, den 28/1
Vart: Santiago, Chile
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Argentina – insatsen tillbaka vid oavgjort (1,83 hos Bet365)

[sports data-token=’WAs2mK9YBi5pk5Vp99muAS9BiITd8ggUsDPMhizA’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Chile – Argentina

Det är förvånansvärt lätt att live streama Chile – Argentina online. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Bet365 och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni navigera er till matchen och börja titta på er Chile – Argentina stream.

Ni väljer vilken enhet ni vill använda för att titta på Chile – Argentina via live stream. Ha igång er fotboll stream från mobiltelefonen, från dator eller från surfplatta. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV istället.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Chile – Argentina live!

Speltips & odds: Chile – Argentina

Argentina har mer eller mindre redan säkrat platsen i VM 2022. Nationen ligger på andra plats i VM-kvalgruppen, med tolv poäng till godo ned till den femte plats som innebär playoff-spel. Då har dessutom Argentina en match mindre spelad, och kan alltså gå upp till en femton poäng stor marginal.

Det räcker faktiskt att Argentina tar en poäng här för att säkra VM-platsen. Man har en match mindre spelad än sina motståndare, och vid seger är avståndet ointagligt på de fyra omgångar som återstår.

För Chiles del är det mer nervigt. Chile ligger sexa, blott en poäng bakom rivalen Peru. Man har dessutom bara en poäng upp till den fjärde direktplatsen, som Colombia innehar. Bakom jagar Uruguay, på samma poäng som Chile, och Bolivia med en poäng mindre.

Alexis Sánchez har under de senaste åren inte varit samma Sánchez som tidigare, utan sett blek ut i landslagströjan. De dalande prestationerna kan nog till stor del förklaras med bristen på speltid i klubblagen Manchester United och Inter, men under de senaste omgångarna har han fått klart mer speltid i Inter och presterat riktigt bra. Kanske kan han ta med sig sina prestationer ned till Sydamerika.

När vi tittar på oddsen förvånas vi över att se att spelbolagen håller Chile som favoriter. På de elva senaste mötena lagen emellan har Chile inte vunnit en enda gång, medan Argentina vunnit vid sex tillfällen och fem möten har slutat oavgjort. Dessutom har Argentina ett klart starkare landslag än Chile.

När vi spelar väljer vi att satsa på Argentina, men för att ha täckning mot ett eventuellt oavgjort resultat spelar vi ”Argentina vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Spelet finnes på Bet365, till oddset 1,83 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Argentina vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Vi har en recension om Bet365, som ni finner via länken.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar