Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 feb, 2024

Chelsea – Liverpool 25/2: Stream, odds & speltips

Det är dags för final i EFL Cup, även känt som ligacupen, och strålkastarljuset riktas mot mötet mellan Chelsea och Liverpool – säsongens första stora titel står på spel. Avspark är planerad till klockan 16:00 på söndag.

Vi står inför en oerhört spännande match mellan Chelsea och Liverpool. Det är verkligen en drabbning du inte vill missa, och vi kommer att guida dig genom hur du kan livestreama finalmatchen nästintill kostnadsfritt. Dessutom kommer vi att dela med oss av vårt bästa speltips och mycket mer. Följ med oss hela vägen för att få en komplett inblick inför denna prestigefyllda final.

Vad: Chelsea – Liverpool, EFL Cup
När: Den 25/2, kl. 16:00
Vart: Wembley Stadium
Speltips: Under 3.0 mål (1.84 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Under 3.0 mål

Odds = 1.84
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Chelsea har stärkt sin form inför finalen genom att säkra ett kryss och två vinster i de tre senaste matcherna.
 • Liverpool närmar sig matchen med en imponerande formkurva, där laget har noterat tre raka segrar.
 • Lagen har korsat klingor två gånger under den pågående säsongen. Första mötet resulterade i en 1-1-ställning, medan Liverpool tog hem det andra mötet med en imponerande 4-1-vinst.

Chelsea – Liverpool stream

Finalmötet mellan Chelsea och Liverpool i EFL Cup 2024 är något du verkligen inte vill missa. Vi kommer guida dig genom hur du enkelt kan komma igång med live streaming.

För att börja, behöver du skapa ett konto hos Bet365, vilket du enkelt kan göra genom att klicka här.

Efter att du har registrerat dig krävs en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp deras live streaming-tjänst. Därefter är du redo att börja streama matchen. Det är viktigt att notera att du inte nödvändigtvis behöver använda dina 50 kr direkt; du kan vänta tills du hittar ett spel som passar dig.

Sätt igång redan idag med live streaming hos Bet365, en tjänst som vi varmt rekommenderar.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Chelsea – Liverpool

Chelsea – Liverpool speltips

Finalen i EFL Cup är här, och vi kommer självklart också presentera vårt speltips för matchen mellan Chelsea och Liverpool.

Chelsea har haft en besvärlig säsong, men åtminstone får de nu chansen att potentiellt vinna en titel, vilket skulle vara välkommet med tanke på den utmanande säsongen.

Det blir dock inte enkelt. På andra sidan står Liverpool, som leder Premier League-tabellen och kommer till matchen med tre imponerande segrar i bagaget.

Dock väljer vi inte att spela på något specifikt lag utan fokuserar istället på ett underspel i denna match, närmare bestämt under 3.0 mål. Det innebär att vi behöver färre än tre mål för att spelet ska gå hem, och om det blir exakt tre mål får vi tillbaka vår insats. Vi anser att detta kan vara ett klokt val, delvis eftersom det är en finalmatch och lagen sannolikt kommer vara extra uppmärksamma på defensiven för att undvika tidiga underlägen.

Det är vårt speltips, och det placeras hos spelbolaget Bet365.

Mer odds & betting inför matchen

En finalmatch förtjänar självfallet några extra speltips, och vi på Sportal har självklart gjort jobbet och tagit fram flera alternativ för att öka spänningen ytterligare till denna mycket fina finalmatch.

Samtliga odds är hämtade från spelbolaget Bet365, och detta är ett spelbolag vi starkt rekommenderar. Men kolla gärna in våra andra val där vi listar Sveriges bästa spelbolag och dessutom recenserar samtliga.

Speltips Odds
Under 2.5 mål 2.25
Oavgjort i halvtid 2.38
Rätt resultat: 1-1 7.00

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar