Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 12 dec, 2021

Cadiz – Granada, 13/12: Speltips & stream

Villarreal – Granada, 16/8: Speltips & stream

Det skiljer bara 3 poäng till Granadas fördel i tabellen när de gästar nedflyttningshotade Cadiz i den spanska La Liga.

Viktiga poäng står på spel för Cadiz, som ligger nästsist och har 3 poäng upp till säker mark, där Granada, Elche och Alaves håller till.

Då både Cadiz och Granada har under säsongen haft bekymmer med att näta är chansen stor att något av lagen misslyckas med detta.

Vad: Cadiz – Granada, La Liga
Avspark: Den 2021-12-13, kl. 21:00
Vart: Estadio Nuevo Mirandilla
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

Se Cadiz – Granada stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Cadiz och Granada på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Cadiz – Granada live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

Det kommer att bli svårt för managern Alvaro Cervera att upprepa succén från förra säsongen. Då blev Cadiz 12:a i tabellen, som nykomling, med 10 poäng ovanför nedflyttningsplatserna.

Som bekant brukar 2:a säsongen i toppdivisionen vara ännu svårare, speciellt om man inte har lyckats förstärka truppen.

Det har inte Cadiz haft råd med.

Inte heller har de lyckats förstärka det svaga hemmaspelet. De har sämst statistik av alla lag i La Liga och ännu inte seger efter 8 hemmamatcher. Ovanligt att se. Problemet har legat i offensiven då Cadiz bara har nätat 5 gånger under dessa 8 omgångar.

Bortaspelet har varit vassare, av någon oförklarlig anledning.

Formen är inget vidare med 3 raka förluster mot Getafe, de regerande mästarna Atletico Madrid och Elche. Innan dess lyckades man vinna mot Athletic Bilbao på San Mames med 1-0.

Försvaret är ändå helt okej och borde klara av att hålla tätt mot ett uddlöst gäng som Granada.

Ingen regel utan undantag. Granada har haft enorma bekymmer med målskyttet under säsongen. Detta är något som har lossnat under de senaste omgångar, där det har blivit 2-2 mot Bilbao och senast 2-1 mot Deportivo Alaves.

Anfallsstjärnan Luis Suarez (i bild), som är uppe i 4 ligamål, har inte lyckats göra mål i något av möten. I stället har Antonio Purtas, Santiago Arias, Darwin Machis och Jorge Molina hamnat i målprotokollet.

Ännu har inte Granada lyckats vinna två raka matcher, något som också blir en utmaning även denna gång för managern Robert Moreno.

Cadiz får klara sig utan Isaac Carcelen, Tomas Alarcon, Jose Mari och Jon Ander Garrido medan Fali är ett stort frågetecken.

Granada har två skador på Neyder Lozano och Darwin Machis samt att German Sanchez, Victor Diaz, Ruben Rochina, Domingos Duarte och Isma Ruiz är ytterst tveksamma till att delta.

Detta väntas bli en tajt och stängd tillställning, mellan två gäng som kan försvara sig väl i tillägg med att de själva vanligtvis är inte så värst framgångsrika i den sista tredjedelen.

Viktiga poäng står på spel för Cadiz, som vill ta sig upp ur bottenträsket. Samt även Granada som vill hålla sig borta därifrån.

Mest värde finns i spelet att något av lagen, Cadiz eller Granada, eller båda två, lyckas hålla nollan i matchen. Eller, rättare sagt, misslyckas med att hitta nätmaskorna.

Därför faller spelet på att båda lagen inte gör mål i detta jämna La Liga möte.

  • Vårt speltips: Båda lagen gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Cadiz möjlig startuppställning:

Ledesma; Iza, Haroyan, Chust, Espino; Sanchez, Alex, Jonsson, Perea; Lozano, Sobrino.

Granadas möjlig startuppställning:

Maximiano; Quini, Abram, Torrente, Neva; Puertas, Milla, Gonalons, Escudero; Molina, Suarez.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar