Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jul, 2023

Brommapojkarna – Hammarby (21/7): Stream, speltips & odds

hammarby bp speltips stream

Vad: Brommapojkarna – Hammarby
Avspark: Den 21/7, kl. 19:00
Vart: Grimsta
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (2.30 hos Expekt)

Brommapojkarna och Hammarby möts i Allsvenskan på måndag kväll. Här finner ni speltips till matchen, och information om hur ni kan streama mötet live.

Måndagen bjuder oss på en mycket spännande match från Allsvenskan, då Brommapojkarna och Hammarby drabbar samman. BP inledde säsongen starkt men har tappat i form under de senaste omgångarna, medan Hammarby precis tagit två raka segrar för första gången denna säsong.

Vi ser mycket fram emot denna match på Grimsta IP. Här delar vi dessutom med oss av ett speltips till mötet, samt information om hur ni kan live streama BP – Hammarby.

Hammarby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Hammarby vs Brommapojkarna Match Outcome
Match Starts 21/07 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hammarbys Jusef Erabi har kommit i bra målform nu, och satt tre kassar på sina fyra senaste matcher.
 • Brommapojkarna har åkt på fyra raka förluster.
 • Lagen möttes för bara en dryg månad sedan. Då vann Hammarby med 2-1, efter att just Erabi avgjort i slutet.
Allsvenskan

21st July 2023 - 17:00

Grimsta IP

Hammarby

Match Ended
Brommapojkarna

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.9

Average goals scored

0/14

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Brommapojkarna

1

Hammarby

2

2018

Brommapojkarna

2

Hammarby

4

2018

Hammarby

4

Brommapojkarna

0

2009

Brommapojkarna

0

Hammarby

1

Cup Grp. 3

2020

Brommapojkarna

0

Hammarby

2

Club Friendlies

2017

Brommapojkarna

1

Hammarby

3

2014

Brommapojkarna

3

Hammarby

2

2013

Brommapojkarna

2

Hammarby

1

2012

Brommapojkarna

3

Hammarby

0

Superettan

2012

Brommapojkarna

2

Hammarby

1

2012

Hammarby

3

Brommapojkarna

1

2011

Hammarby

1

Brommapojkarna

2

2011

Brommapojkarna

1

Hammarby

0

Cup

2010

Hammarby

7

Brommapojkarna

6

Streama BP – Hammarby

Det är inte svårt att streama BP – Hammarby live, och allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skaffa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer helt själv om du ska ha i gång din BP – Hammarby live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Brommapojkarna – Hammarby IF stream. Det är hög kvalitet på bild, ljud och även kommentatorer samt experter i studion.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama BP – Hammarby

Speltips & odds: BP – Hammarby

Brommapojkarna inledde säsongen på ett lysande sätt, då man bjöd på den ena skrällen efter den andra. Men mot slutet har lagets prestationer, och resultat, kommit av sig. BP har förlorat sina fyra senaste matcher, däribland ett möte med Hammarby. Tre av dessa förluster har dessutom kommit efter sent insläppta mål, och det är en hel del motvind just nu.

I den senaste omgången låg BP under med 2-0 borta mot Häcken, innan man hämtade upp till 2-2 genom mål i minut 81 och i minut 89. Men Häcken gjorde två övertidsmål och kunde vinna matchen med 4-2.

Hammarby har en mer positiv form. De grönvita har vunnit tre av sina fyra senaste matcher, och segern mot Kalmar i söndags innebar att man för första gången denna allsvenska säsong vunnit två matcher i rad. Mot Kalmar tycker vi även att vi äntligen fick se flera av Hammarbys offensiva spelare visa tecken på stigande form. Nahir Besara stod för flera fina framspelningar, Viktor Djukanovic hade bra ordning på bössan och Jusef Erabi bara växer för varje match.

Här tycker vi att oddset på den raka 2:an är väldigt fint. 2.30 gånger pengarna på grönvit seger är ett bra odds. Visst skiljer det bara tre poäng lagen emellan i tabellen, men med tanke på BP:s sjunkande form och ”Bajens” stigande form, och med tanke på hur mycket bättre Hammarby egentligen är på pappret, tycker vi att 2.30 gånger pengarna är riktigt fint. Den raka 2:an spelas, hos Expekt.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 2.30
 • Bettingsida: Expekt

Vi har tagit oddsen ifrån Expekt Sverige, en väletablerad bettingsida i Sverige med många fina odds. Kolla också in bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under kan ni ta del av fler odds på BP – Hammarby.

Speltips Odds från Expekt
Under 2,5 mål 2.02
Över 2,5 mål 1.79
1X 1.64

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar