Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 20 feb, 2022

Brommapojkarna – Halmstad, 21/2: Speltips & stream

hbk sirius speltips stream

Fotboll från Grimsta IP där IF Brommapojkarna ställs mot Halmstads BK i den 1:a omgången i Svenska Cupens gruppspel.

Brommapojkarna är ett nyblivet Superettan-lag medan Halmstad har åkt ur Allsvenskan, men tippas återvända direkt till toppdivisionen.

Mötet spelas på måndag, den 21 februari 2022, med avspark klockan 19:00. Vi ger vårt speltips och visar hur man gör för att streama matchen.

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor

Vad: Brommapojkarna – Halmstad, Svenska Cupen
Avspark: Den 2022-02-21, kl. 19:00
Vart: Grimsta IP
TV-kanal: Cmore
Speltips: Halmstad (Odds: 2.30 hos Unibet)

[sports data-token=’4iWSqpUZ8YphfpRkytkILHy3zre6ykDBihVrAz56′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Brommapojkarna – Halmstad stream

Det är många i Sverige som vill live streama Brommapojkarna – Halmstad, då matchen sker i början av tävlingssäsongen. Man vill veta var lagen står inledningsvis.

För att hitta en Brommapojkarna – Halmstad live stream behöver du ett konto på CMore. Samt ett sportabonnemang. Då kan du se matchen live.

Matchen går att se via mobil, dator eller surfplatta. Om du har en Chromecast, Apple TV, Samsung TV, HDMI-kabel eller liknande kan du koppla över matchen till en TV-skärm och på det viset titta på TV:n istället.

  • Klicka dig vidare till CMore
  • Registrera ett konto och välj paketet som heter Plus
  • Streama Brommapojkarna mot Halmstad live!

Som sällskar under cupmatchen kommer du att ha den svenska kommentatorn Richard Hermansson.

Speltips & odds

Brommapojkarna kommer från en lysande säsong. De lyckades vinna Division 1 Norra. Helt överlägset också eftersom de slutade etta med 12 poäng före Dalkurd.

Men detta var Division 1. Där går det att ha en målskillnad på 68:18. Lycka till att upprepa den bedriften i Superettan, där de får spela denna säsong. De tippas hamna i mitten av tabellen, i bästa fall.

Fast det kommer också att bli tufft. Målet borde snarare vara att hålla sig kvar i serien.

Christer ”Kitten” Mattiasson, som tidigare har representerat laget, tog över som manager i slutet av 2020. Han har ett lag med meriter och erfarenheten, i spelare som Martin Falkeborn i försvaret, Gustav Sandberg Magnusson på mittfältet och Philip Hellqvist på topp.

Vidare har de tagit in Nikola Vasic, Heradi Rashidi och Niklas Maripuu i en trupp som ser bra ut.

Däremot räcker inte detta för att utmana om en ny uppflyttning. Brommapojkarna väger lite för lätt för att utmana favoriterna.

Halmstad, som åkte ur Allsvenskan, genom playoff mot Helsingborg, har som ambition att återvända direkt. Allting talar för detta också.

Unibet erbjuder 3.00 i odds på att de vinner Superettan.

Managern Magnus Haglund (i bild) har ett urstarkt försvar. Faktum är att Halmstad var det lag som släppte in minst mål i Allsvenskan efter AIK, som bara släppte in ett mål färre.

Efter 30 omgångar hade man släppt in 26 mål.

Problemet var bara att offensiven inte räckte till för Allsvenskan. Att bara näta 21 mål under tiden, minst av alla lag, betydde trubbel. Det blev en kvalplats, då Degerfors som slutade på säker mark hade 2 poäng fler.

I ett dubbelmöte mot Helsingborg gick man förlorandes ur duellen. Dags för revansch!

Att man har tappat spets i Amir Al-Ammari och Marcus Antonsson betyder inte så mycket. I stället har truppen förstärkts med Villiam Dahlström och Marcus Olsson. Samt några fler.

I försvaret är det inga stora ändringar. Halmstad kommer att fortsätta vara svåra att bryta ner.

Trots att Halmstad spelade i Allsvenskan medan BP kommer från Division 1 anser spelbolag att gästerna bara ska vara en liten favorit. Det känns inte trovärdigt då Halmstad borde vara givna favoriter till en viktoria.

Därför landar spelet på att Halmstad inleder den svenska cupen med en rak seger över Brommapojkarna. Till ett riktigt bra odds dessutom.

  • Vårt speltips: Halmstad vinner matchen
  • Odds: 2.30
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna vår recension om Unibet, där ni kan se vad vi har att säga om spelsidan.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar