Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 mar, 2024

Brentford – Manchester United 30/3: Stream, odds & speltips

Vi tar oss till den sista Premier League-matchen denna lördag, där Brentford tar emot Manchester United. Matchen börjar klockan 21:00.

Kan Manchester United utnyttja hemmalagets något svaga form? Det är en nödvändighet om de ska ha någon chans att nå topp 4 den här säsongen. Följ med oss när vi går igenom allt inför matchen på Brentford Community Stadium.

Vad: Brentford – Manchester United, Premier League
När: Den 30/3, kl. 21:00
Vart: Brentford Community Stadium
Speltips: United vinner (2.30 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

United vinner

Odds = 2.30
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Brentford vs Manchester United Match Outcome
Match Starts 30/03 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Brentford saknar upp mot tio spelare inför matchen mot Manchester United.
 • Manchester United brottas än med ett antal skador – precis som man gjort större delen av säsongen
 • Hemmalaget har förlorat 5 av sina 6 senaste Premier League-matcher.

Brentford – Manchester United stream

Här följer vår enkla guide för hur du kommer igång med livestreaming inför matchen mellan Brentford och Manchester United som börjar på lördag klockan 21:00.

För att börja livestreama online i Premier League behöver du först ha ett konto hos Viaplay. Om du inte redan har ett kan du enkelt skapa ett genom att klicka här.

När du har skapat ditt konto behöver du också ha ett aktivt abonnemang för att kunna streama matchen. Med Viaplays Total-paket får du tillgång till Premier League, Formula 1, NHL, Golf Majors & Ryder Cup samt mycket annat. Det är en perfekt tjänst för dig som älskar att följa sport året runt, med en fantastisk upplevelse och ofta svenska kommentatorer.

Så se till att komma igång redan idag. Det här är en tjänst som garanterat kommer att ge dig många timmars underhållning.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Brentford – Manchester United

Brentford – Manchester United speltips

En mycket jämn match väntar Manchester United när de kämpar om en topp 4-placering i Premier League. Kan de utnyttja läget när de besöker det formsvaga Brentford?

Vi tror det, och därför placerar vi vårt speltips på att Manchester United vinner matchen. Hemmalaget är, som sagt, inne i en mycket svag period där de har förlorat många matcher på sistone och dessutom släppt in många mål. Men lyckligtvis för Brentford befinner de sig på säker mark i tabellen och har dessutom en god marginal, vilket bör göra det möjligt för dem att säkra sitt kontrakt i Premier League. Men de måste vara på sin vakt – nu mot slutet kan saker och ting förändras snabbt.

Manchester United har en tuff uppgift framför sig under den sista delen av säsongen. Deras mål är förstås att nå topp 4, men det kommer inte att bli en enkel resa. De har både Tottenham och Aston Villa före sig i tabellen, och det är en betydande poängskillnad för United att ta igen. Så segrar är ett måste – särskilt mot ett lag som Brentford som befinner sig i en mycket svag period.

Vi tror på United som sagt och väljer att spela på dem till oddset 2.30 hos Unibet.

Mer odds & betting inför matchen

Kolla in våra andra speltips inför matchen mellan Brentford och Manchester United. Alla odds är hämtade från spelbolaget Unibet. Vi rekommenderar starkt den här spelsajten. Men det är inte den enda sajten vi rekommenderar. Ta gärna en titt på vår lista där vi har sammanställt Sveriges bästa spelbolag och recenserat samtliga, samt tagit fram deras för- och nackdelar. Här kan du hitta ditt idealiska spelbolag, ett eller flera, och dra nytta av deras bonusar.

Speltips Odds
Under 3.0 mål 2.05
Under 2.5 mål 2.43
Rätt resultat: 0-2 14.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar