Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 jun, 2021

Brasilien – Colombia, 24/6: Speltips & stream

Brasilien – Colombia, 24/6: Speltips & stream

I ett toppmöte i Copa America, grupp B, ställs värdnation Brasilien mot Colombia i Rio de Janeiro.

Brasilien leder gruppen efter att ha vunnit båda sina två inledande matcher, utan något insläppt mål och 7:0 i målskillnad.

Colombia har spelat en match mer och ligger på en andra plats, med 4 poäng och en svajig form samt en förlust i ryggen.

En ny förlust är att vänta för Colombia som spelar allt sämre i turneringen.

Vad: Brasilien – Colombia, Copa America
Avspark: Den 2021-06-24, kl. 02:00
Vart: Estadio Joao Havelange
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Brasilien -1 Asian Handicap (Odds: 1.93 hos Bet365)

Se Brasilien – Colombia stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från sydamerikanska Copa America. Det innebär naturligtvis att du kan se matchen mellan Brasilien och Colombia på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Brasilien – Colombia live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska Copa America

Speltips & odds

Värdnationen Brasilien är på god väg att försvara sig Copa America titel. En titel de har lyft 9 gånger totalt.

Formen har kanske aldrig varit bättre, där brassarna är uppe i 9 raka segrar, i alla tävlingar, där de har hållit nollan i de 6 senaste landskamper.

I Copa America har Brasilien imponerat stort.

I öppningsmatchen blev det en övertygande 3-0 seger över Venezuela. Mittbacken Marquinhos gav brassarna ledningen innan talismanen Neymar (i bild) satte sin straff och assisterade Gabriel Barbosa strax innan fulltid.

I nästa match höll formen i sig, där det blev 4-0 över Peru. Vänsterbacken Alex Sandro gav brassarna ledningen i den 12: e minuten. Neymar var i vanlig ordning het och nätade det andra målet. Everton Ribeiro och Richarlison visade också toppform och gjorde varsitt mål.

Försvaret höll världsklass i båda möten och fortsätter att vara orubbliga, nästan som Italien är i EM för stunden.

Vid en seger över Colombia kommer Brasilien att vinna gruppen och få en gynnsam lottning i kvartsfinalen.

Det lutar starkt mot detta då Colombia har misslyckats med att imponera och faktiskt spelat allt sämre för varje omgång.

Det började bra, i alla fall resultatmässigt, med en 1-0 seger över Ecuador. Fast redan där var Colombia det sämre laget. Ecuador skapade mycket mer och var så nära att både kvittera och vinna matchen, men det ville sig bara inte.

I nästa match blev det oavgjort för Colombia mot ett Covid 19 drabbat Venezuela. Det var märkligt med tanke på att Colombia ställdes mot en trupp av spelare som inte vara sammansvetsade för 5 öre. Ändå klarade inte Colombia av att näta på dem.

Det krävdes ett mål på straff i den tredje omgången för att näta på Peru. Fast det räckte inte då Colombia försvarade sig uselt och släppte in två mål. Trots att Colombia är ett nummer större blev det ändå en förlust mot Peru.

Formen är iskall på flera anfallare, som anfallsstjärnan Duvan Zapata, som inte alls får till det i mästerskapet och väntas bli bänkad i detta möte.

Colombia är i stort behov av poäng, eftersom Peru, Venezuela och Ecuador befinner sig strax under dem i tabellen, med en match mindre spelad.

Spelarna i Brasilien har visat prov på gott självförtroende och har allt som krävs för att bryta ner Colombia och vinna mötet. Förmodligen med stora siffror igen.

Om Brasilien inte vinner med stora siffror så erbjuds en bra försäkring där pengarna betalas tillbaka med ”bara” en seger med ett mål.

Därför landar spelet på att Brasilien vinner med fler än ett mål i skillnad på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en ettmåls seger, som 1-0 eller 2-1.

  • Vårt speltips: Brasilien vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp
  • Odds: 1.93
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Brasiliens möjlig startuppställning:

Ederson; Danilo, Militao, Marquinhos, Sandro; Richarlison, Fabinho, Casemiro, Everton; Neymar, Jesus.

Colombias möjlig startuppställning:

Ospina; Medina, Sanchez, Mina, Tesillo; Cuadrado, Barrios, Cuellar, Uribe, Diaz; Muriel.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar