Bosnien - Ukraina, 16/11: Stream, speltips & odds

Bosnien Ukraina speltips stream


Ukraina försöker greppa sista halmstrået för att nå ett playoff till VM. För att klara av det måste man slå Bosnien. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar er hur ni gör för att streama Bosnien – Ukraina live.

Ukraina ligger på tredje plats i VM-kvalgrupp D, och har fortfarande en ganska god chans att knipa andraplatsen och säkra en plats i playoff. Bosnien ligger fyra i gruppen, och nationens VM-chanser dog i förra omgången.

Vi ger er allt inför Ukrainas viktiga match mot Bosnien & Hercegovina. Ta del av speltips till matchen, och läs om hur ni gör för att streama Bosnien – Ukraina live.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Match: Bosnien – Ukraina
Matchstart: Kl. 20:45, den 16/11
Vad: VM-kval, Grupp D
Var: Bilino Polje Stadium
Live stream: C More
Speltips: Ukraina vinner (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Ukraina går troligtvis upp på andra plats i tabellen om man Bosnien samtidigt som Finland inte vinner mot Frankrike. I så fall blir det playoff.
  • Bosnien är redan avskrivna i kampen om VM.
  • Det blev 1-1 när de här länderna möttes i Ukraina i oktober. Då gjorde Anel Ahmedhodzic mål för Bosnien. 

Streama Bosnien – Ukraina online

Är ni intresserade av att live streama Bosnien – Ukraina? Ni är sannerligen inte ensamma om det. För att se matchen live på nätet behöver ni bara skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. C More sänder nämligen alla matcher från VM-kvalet i fotboll.

Det går bra att ha igång er Bosnien – Ukraina live stream direkt från valfri plattform. Titta på fotboll via mobil, dator eller surfplatta, och detta med hög kvalitet. Har ni en Chromecast eller liknande verktyg kan ni dessutom välja att koppla över er Bosnien – Ukraina stream till TV-skärmen.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Bosnien – Ukraina direkt!

Speltips & odds: Bosnien – Ukraina

En omgång återstår av det europeiska VM-kvalet, och nu börjar det sätta sig vilka lag som direktkvalificerar sig till mästerskapet, vilka som får nöja sig med playoff och vilka som definitivt får följa turneringen hemma från TV-soffan. Bosnien tillhör de sistnämnda, medan Ukraina fortfarande har skäl att drömma om en playoff-plats.

Ukraina ligger på tredje plats i kvalgruppen, med nio inspelade poäng. Två pinnar upp finner vi Finland, med elva poäng, och för att Ukraina ska sluta tvåa i gruppen krävs alltså seger mot Bosnien samtidigt som Finland inte vinner sin match. Spelar Finland oavgjort avgörs det hela på målskillnad, där det just nu är väldigt tätt.

Det som ger Ukraina ett stort hopp är att Finland möter regerande världsmästarna Frankrike i sin sista match. Visserligen ett Frankrike utan något att spela för, men ändå. Gör Ukraina jobbet mot Bosnien är chansen god att man passerar Finland i tabellen.

Bosnien hade inför samlingen allt i egna händer gällande den där playoffplatsen, men efter förlusten mot Finland i den förra omgången har den chansen glidit laget ur händerna. Att förlora hemma mot Finland, när man har en man mer sedan minut 37, är under all kritik och en fingervisning om att man inte håller för VM-spel.

I Bosnien väntas Malmöspelaren Anel Ahmedhodzic spela från start. Hans lagkamrat Adi Nalic väntas inleda på bänken.

Efter EM i somras lämnade Ukrainas förbundskapten Andriy Shevchenko jobbet, och ersattes av Oleksandr Petrakov, som tidigare tränat Ukrainas ungdomslandslag. Sedan Petrakov kom in är Ukraina obesegrade, men har också bara vunnit en av sina sex matcher.

När Ukraina har allt att spela för, mot ett Bosnien med hängande huvuden efter förlusten senast, tror vi på bortaseger. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 1,80 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Ukraina vinner
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en recension om Bet365, som ni gärna får läsa här på länken.

Relaterade artiklar

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg