Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 11 nov, 2021

Bosnien – Finland, 13/11: Speltips & stream

Bosnien – Finland, 13/11: Speltips & stream

När Bosnien och Hercegovina tar emot Finland i VM-kvalets nästsista omgång gäller mötet en andra plats i gruppen D.

Frankrike har 12 poäng och väntas vinna gruppen. Däremot är det öppet kring den andra platsen, som ger en kvalbiljett vidare i slutspelet.

Med två omgångar kvar har Bosnien 7 poäng medan Finland är lite bättre med 8 poäng. Ukraina har 9 poäng och en match mer på kontot.

Kampen mellan Ukraina, Bosnien och Finland kommer att bli en rysare in i det sista. Samtliga kommer att ge allt de har, i hopp om segrar.

Vad: Bosnien – Finland, VM-kval
Avspark: Den 2021-11-13, kl. 15:00
Vart: Bilino Polje Stadium
TV-kanal: Cmore
Speltips: Båda lag gör mål (Odds: 2.00 hos Unibet)

Det är inne hos Unibet Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet. Är du dessutom en ny medlem så kan du ta del av deras gratis odds bonus. Där kan du få 100 kr extra att spela för riskfritt.

Bosnien – Finland stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Bosnien och Finland från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Bosnien – Finland så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Bosnien – Finland live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Bosnien – Finland stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Bosnien – Finland

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

Speltips & odds

Det är bara jumbon Kazakstan som har färre poäng än Bosnien i gruppen. Ändå har Bosnien allt i sina händer. De sista två omgångar ska de spela på Bilino Polje i Zenica, mot konkurrenterna Ukraina och Finland.

Först ut är det finnarna som kommer på besök.

Det första mötet i Finland blev ett målkalas, där Miralem Pjanic och Miroslav Stevanovic nätade för Bosnien. Finlands anfallsstjärna Teemu Pukki nätade två gånger om, i ett möte som slutade 2-2.

Liknande siffror är inte att utesluta, med tanke på vad som står på spel.

Bosnien har varit framgångsrika sedan omstarten efter EM, där det har blivit först 2-2 och sedan 2-0 mot Kazakstad och senast 1-1 i Ukraina.

Inter anfallaren Edin Dzeko i bild, som har nätat 7 gånger på 12 Serie A matcher, är i toppslag. Hittills har det bara blivit ett mål för Bosnien i kvalet. Men kvalité finns där för att näta i massor.

Anfallskollegan Smail Prevljak är också i form, med 2 mål mot Kazakstan.

Sedan i Ukraina nätade Anel Ahmedhodzic efter att Andriy Yarmolenko hade gjort ledningsmålet.

Försvaret i Bosnien har varit okej, men inte mer än så. Mot de bättre nationer blir det i regel insläppta mål.

Så bör det bli igen när förbundskaptenen Markku Kanerva tar med sig sitt finländska landslag till Tuzla.

Omstarten har varit tuff för Finland som förlorade, som väntat, i Frankrike. Hemma mot Ukraina hamnade de under men Teemu Pukki lyckades kvittera. Men Finlands försvar har varit sårbart och släppte in ytterligare ett mål i 1-2 förlusten.

De skulle ändå resa sig och hoppa upp på hästen i Kazakstan, där Teemu Pukki nätade sitt 5:e och 6:e målet i kvalet.

Även anfallskollegan Joel Pohjanpalo har visat prov på bra form.

Ett oavgjort resultat i Bosnien tar inte Finland förbi Ukraina i tabellen, på grund av målskillnad och inbördesmöten. Så det är bara en seger som gäller även för dem.

I Bosnien är det en skada på mittfältaren Elvis Saric, samt att målvakten Jusuf Gazibegovic har testats positivt för Covid-19.

Samtidigt får Finland klara sig utan den defensiva duon Thomas Lam och Juhani Ojala, på grund av skador.

I och med att det är defensiva avbräck i båda nationerna kan detta möte återigen bli målrikt. I vilket fall ska båda nationer återigen har goda möjligheter till att fortsätta näta, åtminstone en gång vardera.

Spelbolag erbjuder dubbla degen i odds på att båda gängen nätar. Där finns det ett stort värde att hämta.

Därför landar spelet på att både Bosnien och Finland hittar nätmaskorna minst en gång vardera i detta VM-kvalmötet.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål i matchen
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Bosniens möjlig startuppställning:

Sehic; Civic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic; Stevanovic, Gojak, Pjanic, Cimirot, Kolasinac; Prevljak, Dzeko.

Finlands möjlig startuppställning:

Hradecky; Granlund, Ivanov, Toivio, Hamalainen; Kamara, Schuller, Nissila; Lod; Pukki, Pohjanpalo.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar