Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 23 jun, 2021

Bolivia – Uruguay, 24/6: Speltips & stream

Bolivia – Uruguay, 24/6: Speltips & stream

I ett bottenmöte i Copa America, grupp A, ställs Bolivia och Uruguay mot varandra, där båda nationerna vill studsa tillbaka från dåliga insatser.

Bolivia har två raka förluster i turneringen, där de bara har nätat en gång.

Lika många mål har Uruguay gjort och bara plockat en poäng totalt.

Båda nationerna kommer från starka prestationer i försvaret, så detta möte ska inte behöva bli något underhållande målkalas i Cuiaba.

Vad: Bolivia – Uruguay, Copa America
Avspark: Den 2021-06-24, kl. 23:00
Vart: Arena Pantanal
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 2.10 hos Bet365)

Se Bolivia – Uruguay stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från sydamerikanska Copa America. Det innebär naturligtvis att du kan se matchen mellan Bolivia och Uruguay på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Bolivia – Uruguay live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska Copa America

Speltips & odds

Bolivia har haft stora bekymmer utan talismanen Marcelo Moreno på topp, som har suttit i karantän på grund av Covid 19. Ett stort avbräck. Han väntas även missa nästa match mot Uruguay. Han hade verkligen behövts med tanke på hur lite Bolivia har skapat framåt.

Förbundskaptenen Cesar Farias har fått en urusel start med Bolivia.

Först blev det en 1-3 förlust mot Paraguay där Bolivas mål kom på en straff som Erwin Saavedra prickade in. Strax innan halvtid fick Boliva en utvisningen. Ledningen hade de fram tills en halvtimme in i matchen. Redan där visade Boliva prov på starkt försvar.

Detta följdes upp i nästa match mot Chile där Ben Brereton gjordes matchens enda mål efter 10 minuter. Återigen skapade Bolivia knappt något, men inte heller släppte de inte fler mål då försvaret återigen presterade riktigt bra.

Bolivia har en tuff uppgift framför sig men bör inte skrämmas direkt av Uruguays dåliga form.

Förbundskaptenen Oscar Tabarez har länge byggt ett orubbligt försvar i Uruguay med Diego Godin och Jose Gimenez i mittlåset. De har tidigare spelat ihop i Atletico Madrid i La Liga. Framåt förlitar sig Uruguay mycket på Luis Suarez och Edinson Cavani (i bild), som har varit långt från formstarka hittills.

Starten av Copa America var inget vidare då Uruguay släppte in ett tidigt mål mot Argentina, signerat Guido Rodriguez. Ytterst lite skapades framåt men försvaret stängde igen helt mot Leo Messi och gänget, som inte lyckades bryta ner Uruguay något mer.

Mötet mot Chile, som alltid levererar i denna turnering, var på förhand en tuff batalj.

Eduardo Vargas gav Chile ledningen i den första halvleken och detta var nationens enda skott på mål. Uruguay skapade desto mer. Kvitteringen kom från Luis Suarez strax efter en timmes spel och därefter fick vi bevittna en ganska tråkig tillställning.

Uruguay är stora favoriter till att slå Bolivia, fast en skräll är långt ifrån omöjligt, då båda lagen är starka bakåt och inte så värst effektiva i målprotokollet.

Bolivia har sin förklaring i avbräcket med Marcelo Moreno. Men Uruguay har bara usel form att skylla på.

Därför landar spelet på att matchen inte slutar med fler än 2 mål totalt.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.10
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Bolivias möjlig startuppställning:

Lampe; Bejarano, Jusino, Quinteros, Fernandez; Arce, Vaca, Justiniano, Saavedra; Cuellar, Alvarez.

Uruguays möjlig startuppställning:

Muslera; Gonzalez, Gimenez, Godin, Caceres; Vecino, Valverde; De Arrascaeta, De La Cruz; Cavani, Suarez.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar