Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 jul, 2023

BK Häcken – The New Saints (12/7): Stream, speltips & odds

häcken tns speltips stream

Vad: BK Häcken – The New Saints
Avspark: Den 12/7, kl. 19:00
Vart: Bravida Arena, Göteborg
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Över 2,5 mål för Häcken (1.75 hos Expekt)

Formstarka BK Häcken kliver in i Champions League-kvalet, och inleder med en match som bör vara en så kallad ”Walk in the Park”. Motståndet är det walesiska The New Saints som står för, och här ger vi er ett speltips och information om hur ni kan streama matchen.

Häcken ser lika bra ut i år som ifjol, och är den del av den otroligt starka topptrion som vi ser i årets allsvenska. Laget inledde höstsäsongen med att kryssa mot IFK Norrköping, men följde sedan upp det poängtappet genom en seger mot AIK. Nu har det blivit dags för Champions League-kval.

I den första kvalrundan till Champions League ställs Häcken emot walesiska The New Saints, även kallade TNS. Här är oddssättarna överens – detta blir en enkel seger för Häcken. Vi ska ändå ge er allt det viktigaste inför matchen, ett speltips, och information om hur ni kan streama mötet online.

Häcken över 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Haecken vs TNS Match Outcome
Match Starts 12/07 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • TNS vann den walesiska ligan förra säsongen. Nu har ligasäsongen inte dragit igång ännu.
 • Häcken anfallsstjärna Bénie Traoré missade den senaste ligamatchen av personliga skäl. Han väntas missa även denna match.
 • Amane Romeo och Johan Hammar är andra spelare som missar matchen för Häcken.
Champions League Qualification

12th July 2023 - 17:00

Bravida Arena

Haecken

Match Ended
TNS

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2

Average goals scored

0/1

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Champions League Qualification

2023

TNS

0

Haecken

2

Streama BK Häcken – The New Saints

Det är inte lätt att veta hur man gör för att live streama Häcken – The New Saints. Det är ju inte särskilt många kvalmatcher till Champions League som man tittar på om året, och därför är det svårt att hålla sig uppdaterad kring vilken tjänst som står för fotboll live streams av matcherna.

Det är möjligt att titta på BK Häcken – TNS online på internet. Den tjänst som kommer att visa matchen är Aftonbladet Plus, och för att ta del av sändningen till matchen krävs att ni skaffar ett konto hos sidan. Du kan exempelvis signa upp dig för 2 månader av Aftonbladet Plus för 129 kronor.

Det går att ha i gång din Häcken – TNS live stream från valfri enhet, och du kan alltså titta via mobil, dator eller surfplatta. Kvalitén på sändningen är hög, vad gäller både bild och ljud.

 1. Klicka dig vidare till Aftonbladet Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama BK Häcken – TNS

Speltips & odds: BK Häcken – The New Saints

Häcken vann som bekant SM-guld ifjol, och för det har man belönats med en kvalplats till Champions League. Detta är första gången någonsin som Häcken får kvala till den finaste av klubbturneringar, och man fick en drömlottning i den första kvalomgången. Klubben från Hisingen ställs emot walesiska The New Saints.

The New Saints vann förvisso walesiska ligan ifjol, och även året innan, men konkurrensen borta på ön är inte direkt mördande. Truppvärdet på TNS lag är 2,31 miljoner euro, att jämföra med Häckens truppvärde på 25,50 miljoner euro. Häckens anfallsstjärna Bénie Traoré (3,50 miljoner euro) är värd mer än hela TNS trupp tillsammans.

Oddsen till matchen visar också på Häckens förväntade överlägsenhet. 1.11 på den raka 1:an, 8.00 på X och 17 gånger pengarna på 2:an. Vi tror precis som spelbolagen på en kassaskåpssäker hemmaseger här, men 1.11 gånger pengarna är inte mycket att spela på.

Vi tror att Häcken gör en hel del mål i den här matchen, och lyckas skaffa sig ett fint utgångsläge inför returen borta i Wales. ”Över 2,5 mål för Häcken” ger 1.75 gånger pengarna, vilket spelas. Oddset finner ni hos Expekt.

 • Vårt speltips: Över 2,5 mål för Häcken
 • Odds: 1.75
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen är hämtade från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och där finner du mycket bra odds. Se också bonuskoder innan du spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ta del av fler odds på Häcken – TNS nedan.

Speltips Odds från Expekt
Under 2,5 mål 2.55
Över 2,5 mål 1.47
X2 5.50

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar