Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 nov, 2023

BK Häcken – Malmö FF (5/11): Stream, speltips & odds

häcken mff tips stream

Vad: BK Häcken – Malmö FF, Allsvenskan
Avspark: Den 4/11, kl. 15:00
Vart: Bravida Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Malmö vinner (2.15 hos Expekt)

Häcken och Malmö möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Viktiga poäng på spel framför allt för MFF. Ta här del av speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

BK Häcken har, efter en fin start på säsongen, varit klart sämre under hösten. Man har tappat chansen till SM-guldet, och kan inte ens komma tvåa längre. Däremot jagar Djurgården bakom, och vill det sig riktigt illa kan man halka ner till fjärdeplatsen.

Malmö FF ligger två pinnar bakom Elfsborg i toppen, och gör bäst i att vinna här om man ska hålla guldchansen vid liv inför sista omgången. Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Malmö vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Malmö ligger två poäng bakom Elfsborg, och måste vinna här för att fortsatt ha SM-guldet i egna händer inför det att man möter Elfsborg i den sista omgången.
 • Häcken har både Amane Romeo och Mikkel Rygaard avstängda här.
 • Vårmötet mellan Malmö och Häcken slutade 2-2.

Streama Häcken – Malmö

Det är ingen svår match att finna en BK Häcken – Malmö FF live stream att titta på direktsänt på nätet, och allt som krävs för att ni ska kunna se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni njuta av att streama Allsvenskan live.

Välj själv om du ska ha i gång din Häcken – Malmö stream från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har du möjligtvis en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med att streama Häcken – Malmö hos Discovery Plus. Det är hög kvalitet på bild och ljud hos sändningen.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Häcken – Malmö

Speltips & odds: Häcken – Malmö

Häcken inledde säsongen mycket starkt. Man hade tappat fjolårets skyttekung Alexander Jeremejeff, men verkade inte ha tappat mycket i kvalitet för det. Bénie Traoré ersatte honom på ett utomordentligt vis, och Ibrahim Sadiq storspelade. Under sommaren såldes dock dessa offensiva stjärnor, och även om man hämtat in kvalitativa ersättare har det inte blivit lika bra. Dessutom har laget sett ut att ha blivit slitna av kombinationen mellan ligaspel och Europaspel.

Steg för steg har Häcken fallit ifrån i guldstriden, och efter förlust mot Mjällby senast har man även tappat chansen att nå andraplatsen. Man ligger trea, där man lär sluta. Vill det sig ila kan dock Djurgården passera.

Malmö har gjort en i stort sett bra säsong. Inledningen av säsongen var fantastiskt bra, och även om det blivit en aning sämre mot mitten och slutet av säsongen har man fortfarande SM-guldet i egna händer. Det är två poäng upp till Elfsborg, men lagen möts som bekant i den sista omgången.

När Häcken och Malmö möts denna söndag tror vi mer på Malmö. Man har mer att spela för, och har dessutom visat upp en bättre stabilitet än Häcken på senare tid. Vi spelar den raka 2:an, som hittas till 2.15 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Malmö vinner
 • Odds: 2.15
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på Häcken – MFF är hämtade från Expekt Sverige, en bettingsajt som är väletablerad i Sverige och som sitter på många intressanta odds. Läs också om betting utan skatt innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under hittar ni fler spelförslag till Häcken – MFF.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.75
Över 2,5 mål 1.47
Under 2,5 mål 2.70

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar