Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 apr, 2021

BK Häcken – IK Sirius, 24/4: Stream, speltips & odds

Häcken Sirius speltips stream

BK Häcken och Sirius möts i lördagens enda allsvenska match. Vi ger er ett speltips till mötet, och visar även hur ni gör för att hitta en BK Häcken – IK Sirius live stream.

Häcken har inlett den allsvenska säsongen på sämsta tänkbara sätt, med två förluster. Sirius står å sin sida på fyra poäng, och kanske är på väg att överraska fotbollssverige ännu en säsong. På lördag möts lagen, i en match där stor press ligger på Häcken.

Kolla in vårt speltips till mötet, och läs om hur du gör för att streama Häcken – Sirius online.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: BK Häcken – IK Sirius
Matchstart Kl. 15:00, den 24/4
Vart: Bravida Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Häcken vinner matchen (1,61 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Sirius har aldrig vunnit mot BK Häcken. Lagen har mötts nio gånger.
  • Ifjol slutade båda matcherna lagen emellan oavgjort.
  • Häcken står på noll poäng så här långt, Sirius fyra.

Resultat Odds
Häcken vinner 1.61
Oavgjort 3.75
Sirius vinner 5.75

Oddsen är från Bet365, och är ni intresserade av att veta mer om bettingsidan rekommenderar vi er att läsa vår Bet365 recension & betyg.

Streama Häcken – Sirius live

Vill du streama Häcken – Sirius live på nätet rekommenderar vi dig att skaffa ett konto på Discovery Plus, då de visar alla matcher från Allsvenskan. Med ett konto och abonnemang på sidan kan du titta på Häcken – Sirius live på nätet.

Det är möjligt att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din BK Häcken – Sirius stream till TV-skärmen.

Matcherna på Discovery Plus visas med hög bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna är kunniga de också. Streama Häcken – Sirius och njut av matchen!

  • Gå till Discovery
  • Skapa ditt konto
  • Skaffa sportabonnemanget
  • Streama Häcken – Sirius live

Speltips inför matchen

BK Häcken har i år igen snackats upp som en av favoriterna att gå hela vägen till att vinna Allsvenskan. Alexander Jeremejeff har vänt hem, och är en stor förstärkning för laget. Där har Häcken en av Allsvenskans bästa anfallare.

Samtidigt har man ett fint offensivt mittfält med Daleho Irandust och Leo Bengtsson, och ett starkt och rutinerat försvar. Andreas Alm väntar bara på att få tillbaka Irandust och Martin Olsson, som är grundpelare i respektive lagdel.

I premiären mot Halmstad åkte Häcken på en överraskande förlust mot Halmstad, och i matchen därpå en mer väntad sådan mot Malmö FF. Nederlaget mot MFF var dock det första på hemmaplan sedan 2017.

Ifjol var Sirius ett av Allsvenskans stora utropstecken, då Henrik Rydström fick laget att spela en spännande fotboll och samtidigt nå resultat. Nu har Rydström tackat för sig, och ersatts av MFF:s tidigare assisterande tränare Daniel Bäckström. Bäckström har förklarat att han har liknande idéer om spelsätt som Rydström, vilket också är en anledning till att just han rekryterats. Han bygger vidare på Rydströms Sirius men justerar vissa detaljer, för att förhoppningsvis göra laget ännu bättre. Klasspelarna Stefano Vecchia och Elias Andersson har dock lämnat Sirius, vilket försvårar Bäckströms jobb.

Trots resultaten i de första omgångarna måste vi hålla Häcken högre här. Vi tror att göteborgarna vinner matchen, och tar årets första trepoängare. Den raka 1:an spelas till 1,61 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Häcken vinner matchen
  • Odds: 1.61
  • Spelsida: Bet365
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar