BK Häcken - Hammarby (17/9): Stream, speltips & odds

häcken hammarby speltips stream

Hammarby står inför årets hittills viktigaste match! Förlorar man mot Häcken kan man glömma SM-guldet, men vid seger lever hoppet i allra högsta grad. Läs allt inför matchen här, från speltips till information om hur ni hittar en BK Häcken – Hammarby stream.

Slutspurten av Allsvenskan är otroligt spännande, och det är tre lag som tagit grepp om platserna längst fram i tåget. Häcken och Djurgården går som bäst, men även Hammarby är med.

På lördag möts Häcken och Hammarby i en otroligt viktig match i kampen om SM-guldet. Allt står på spel för framförallt Hammarby, som bara måste vinna denna match. Ta del av vårt speltips, och läs om hur ni gör för att live streama Häcken – Hammarby.

Hammarby vinner (Bet365)

 

Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
Vad: BK Häcken – Hammarby IF, Allsvenskan
Var: Bravida Arena, Göteborg
När: Kl. 15:00, 17 september
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (2.70 hos Bet365)

Inför matchen

 • När lagen möttes i Svenska Cupen under försäsongen vann Hammarby med 4-0. Det allsvenska vårmötet slutade 2-2.
 • Häcken har två raka oavgjorda matcher, mot Degerfors och Kalmar.
 • Hammarby har bara tagit två poäng på sina tre senaste matcher.

Statistik & startelvor

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Häcken – Hammarby live

Det är inte svårt att hitta en BK Häcken – Hammarby stream att se direktsänt på internet. Allt som krävs för att se matchen online på nätet är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja se Allsvenskan online (alla matcher).

Välj själv om ni ska streama Häcken – Hammarby IF via mobil, dator eller surfplatta. Det går att se er fotboll live stream från valfri plattform. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Kvalitén på din BK Häcken – Hammarby IF live stream är hög, och det gäller såväl bild som ljud. Kommentatorerna är dessutom duktiga, vilket gör tittandet än mer spännande.

 • Gå till Discovery Plus
 • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
 • Streama Häcken – Hammarby live

Speltips & odds: Häcken – Hammarby

Bara åtta omgångar återstår av Allsvenskan, och det är som det ser ut tre lag som slåss om SM-guldet. BK Häcken toppar tabellen på 46 poäng, Djurgården ligger tvåa på 45 pinnar och Hammarby innehar tredjeplatsen med 41 inspelade poäng.

Inte många hade förväntat sig att Häcken skulle toppa tabellen med så här lite kvar av säsongen, särskilt inte med tanke på vilket svagt år man stod för ifjol. Men Alexander Jeremejeff gör mål på mål och på kanterna har han två av klasspelarna Oscar Uddenäs, Tobias Sana och Ibrahim Sadiq. Mittfältstrion bestående av Mikkel Rygaard och tvillingarna Gustafson är kanske hela Allsvenskans bästa, och målvakten Peter Abrahamsson gör en sällan besviken.

Hammarby har också stått för en stark säsong, men på sistone har man tappat en aning mark i toppen. Två poäng på tre matcher är inte alls vad man hoppats på eller räknat med, även om det varit tuffa matcher. Nu väntar ännu en tuff match, och därefter följer Malmö borta. Det är nu Hammarby måste visa att man är att räkna med på allvar, och gör man det bra i dessa två matcher har man sedan en på pappret ganska lätt säsongsavslutning framför sig.

Hur går det då i Häcken – Hammarby, i denna guldmatch? Klart är att Hammarby nästan måste vinna, och åtminstone inte får förlora. En torsk här innebär att SM-guldet är i princip helt kört. Häcken är nog rätt ok med oavgjort, men kan samtidigt skaka av sig ”Bajen” genom att slå dem här.

Hammarby har faktiskt haft rätt enkelt för Häcken på sistone. Av de sex senaste matcherna lagen emellan har Häcken inte vunnit en enda, och tidigare i år – i Svenska Cupen – vann Hammarby mot göteborgarna med hela 4-0. Vi tror kanske inte på en 4-0-seger denna gång, men nog en seger. Den raka 2:an spelas, till 2.70 gånger insatsen hos Bet365.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 2.70
 • Spelsida: Bet365

Kolla gärna in oddsbonusar utan omsättningskrav innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Det finns massor av odds på Hammarby – Häcken. Här under hittar ni tre spelförslag.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1.57
Under 2,5 mål 2.35
Båda lag gör mål – Ja 1.50

Bettingsidor med odds inför matchen

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.