BK Häcken - AIK, 4/7: Stream, speltips & odds

Häcken AIK speltips stream

BK Häcken och AIK ställs emot varandra i återstarten av Allsvenskan. Kolla in vårt speltips till matchen, och annat inför stormötet. Dessutom visar vi er hur ni hittar en Häcken – AIK stream.

Allsvenskan är igång igen! Sommaruppehållet är över och nu är det dags för fotbollarna att åter börja rulla runtom i Sverige. I den här texten tar vi er igenom en av omgångarnas riktiga stormöten, där BK Häcken ställs emot AIK.

Häcken har haft en minst sagt svag säsongsinledning, medan AIK kanske gått något bättre än förväntat. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Häcken – AIK.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Häcken – AIK
Matchstart Kl. 15:00, den 4/7
Vart: Bravida Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Oavgjort (3,30 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Häcken har varit årets stora negativa överraskning, och ligger sist i Allsvenskan.
  • AIK har gått rätt bra i år, och ligger på tredje plats.
  • Förra året vann Häcken båda matcherna mot AIK, med en målskillnad på totalt 5-0.

Streama Häcken – AIK live

Det är enklare än vad man kan tro att live streama BK Häcken – AIK direkt på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, där du kan se alla matcher från Allsvenskan live. När det är gjort kan du sätta igång din BK Häcken – AIK stream.

Det är möjligt att streama Häcken – AIK direkt från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. På Discovery Plus kan du titta på fotboll online när och hur du vill.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Häcken – AIK live!

Speltips & odds

Det är sällan enkelt att tippa en match som spelas direkt efter ett långt uppehåll. Formen och rytmen lagen befann sig i har skakats om, spelarnas status ser annorlunda ut och kanske har till och med truppen genomgått förändringar.

Inte minst Häcken är svåra att veta var de står. De var Allsvenskans sämsta lag under våren, och det dröjde till sista omgången innan uppehållet innan man tog första vinsten. Troligtvis saknade laget harmoni när man visste att Andreas Alm mer eller mindre bara satt av tiden, för Häcken ska naturligtvis inte ligga i botten.

Nu har man en ny tränare på plats, norrmannen Per-Mathias Høgmo. Høgmo är främst känd i Sverige för sitt halvår i Djurgården 2013, då han tog över efter Magnus Pehrsson och styrde upp nedflyttningskandidaterna under hösten.

Efter succén i Djurgården blev Høgmo norsk förbundskapten, men där gjorde han ingen succé och från att ha stått på toppen av karriären sänktes hans status kraftigt. Efter att ha lämnat förbundskaptensjobbet tog han över Fredrikstad i norska andraligan, bara för att köra ner den klassiska klubben i tredjeligan. Sedan bytte han roll i klubben, och blev fotbollsdirektör för klubben. Som det gick det bättre, och Fredrikstad ligger nu på övre halvan av andraligan.

AIK gjorde en stabil vår, utan några jättestarka toppar men utan dippar. Gamla goda, stabila AIK.

I en match mellan ett AIK som ofta sätter försvaret först, och ett Häcken med en ny tränare som må vara angelägen om att undvika förlust, i en match där AIK är det något starkare laget men där Häcken har fördelen av hemmaplan, tror vi på ett kryss. Vi känner att lagen tar ut varandra och spelar X, till oddset 3,30 gånger insatsen. Det finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Oavgjort
  • Odds: 3,30
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman