Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 jul, 2021

BK Häcken – AIK, 4/7: Stream, speltips & odds

Häcken AIK speltips stream

BK Häcken och AIK ställs emot varandra i återstarten av Allsvenskan. Kolla in vårt speltips till matchen, och annat inför stormötet. Dessutom visar vi er hur ni hittar en Häcken – AIK stream.

Allsvenskan är igång igen! Sommaruppehållet är över och nu är det dags för fotbollarna att åter börja rulla runtom i Sverige. I den här texten tar vi er igenom en av omgångarnas riktiga stormöten, där BK Häcken ställs emot AIK.

Häcken har haft en minst sagt svag säsongsinledning, medan AIK kanske gått något bättre än förväntat. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Häcken – AIK.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Häcken – AIK
Matchstart Kl. 15:00, den 4/7
Vart: Bravida Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Oavgjort (3,30 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Häcken har varit årets stora negativa överraskning, och ligger sist i Allsvenskan.
  • AIK har gått rätt bra i år, och ligger på tredje plats.
  • Förra året vann Häcken båda matcherna mot AIK, med en målskillnad på totalt 5-0.

Streama Häcken – AIK live

Det är enklare än vad man kan tro att live streama BK Häcken – AIK direkt på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, där du kan se alla matcher från Allsvenskan live. När det är gjort kan du sätta igång din BK Häcken – AIK stream.

Det är möjligt att streama Häcken – AIK direkt från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. På Discovery Plus kan du titta på fotboll online när och hur du vill.

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Häcken – AIK live!

Speltips & odds

Det är sällan enkelt att tippa en match som spelas direkt efter ett långt uppehåll. Formen och rytmen lagen befann sig i har skakats om, spelarnas status ser annorlunda ut och kanske har till och med truppen genomgått förändringar.

Inte minst Häcken är svåra att veta var de står. De var Allsvenskans sämsta lag under våren, och det dröjde till sista omgången innan uppehållet innan man tog första vinsten. Troligtvis saknade laget harmoni när man visste att Andreas Alm mer eller mindre bara satt av tiden, för Häcken ska naturligtvis inte ligga i botten.

Nu har man en ny tränare på plats, norrmannen Per-Mathias Høgmo. Høgmo är främst känd i Sverige för sitt halvår i Djurgården 2013, då han tog över efter Magnus Pehrsson och styrde upp nedflyttningskandidaterna under hösten.

Efter succén i Djurgården blev Høgmo norsk förbundskapten, men där gjorde han ingen succé och från att ha stått på toppen av karriären sänktes hans status kraftigt. Efter att ha lämnat förbundskaptensjobbet tog han över Fredrikstad i norska andraligan, bara för att köra ner den klassiska klubben i tredjeligan. Sedan bytte han roll i klubben, och blev fotbollsdirektör för klubben. Som det gick det bättre, och Fredrikstad ligger nu på övre halvan av andraligan.

AIK gjorde en stabil vår, utan några jättestarka toppar men utan dippar. Gamla goda, stabila AIK.

I en match mellan ett AIK som ofta sätter försvaret först, och ett Häcken med en ny tränare som må vara angelägen om att undvika förlust, i en match där AIK är det något starkare laget men där Häcken har fördelen av hemmaplan, tror vi på ett kryss. Vi känner att lagen tar ut varandra och spelar X, till oddset 3,30 gånger insatsen. Det finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: Oavgjort
  • Odds: 3,30
  • Spelsida: Betsson

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar