Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 6 maj, 2021

Bilbao – Osasuna, 8/5: Speltips & stream

Bilbao – Osasuna, 8/5: Speltips & stream

Det är jämt skägg mellan Athletic Bilbao och Osasuna i mitten av La Liga tabellen. Båda lagen är i ingenmanslandet. Med största sannolikhet blir det varken Europa spel eller nedgradering för något av lagen. Mötet på San Mames ska mest stökas av. Inget av lagen behöver storsatsa på en seger.

Spelbolagen har valt Athletic Bilbao som favoriter till att vinna mötet. Men med tanke på alla avbräcken har Osasuna en stor chans att plocka poäng.

Vad: Bilbao – Osasuna, La Liga
Avspark: Den 2021-05-08, kl. 21:00
Vart: San Mames
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: x2 (Odds: 2.08 hos Bet365)

Se Bilbao – Osasuna stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Bilbao – Osasuna på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Bilbao – Osasuna live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

Det blir ingen promenad i parken för Athletic Bilbao mot Osasuna.

Säsongens första inbördesmöte vanns av Osasuna med 1-0 på El Sadar i Pamplona.

Efter en bedrövlig första halva av säsongen bytte Athletic Bilbao manager till Marcelino. Därefter har det gått betydligt bättre.

Athletic Bilbao är obesegrade i 8 raka ligamatcher. Fast det är bara i 2 som de har lyckats ta 3-poängare. Dessa har kommit mot Atletico Madrid och Sevilla. Inte illa alls. Fast det finns ett mönster. Vinsterna har kommit mot två lag som har gått för en seger. Både Atletico Madrid och Sevilla gick på knouck och blev golvade. I de övriga 6 matcher, som har slutat kryss, har Athletic Bilbao haft det betydligt svårare mot sämre lag, som inte går till attack på samma sätt.

Som om skadestugan inte redan var proppfull så utgick anfallaren Raul Garcia tidigt senast mot Sevilla. Sedan tidigare är den offensiva kreatören Iker Muniain, tillika lagkapten, skadad. Samma gäller för försvararna Inigo Martinez, Ander Capa och Yuri Berchiche samt Dani Garcia på mittfältet. Det är på tok för många avbräck i truppen.

Efter en usel start på säsongen har Osasuna lyckats vända den negativa trenen på ett spektakulärt sätt. Tittar vi på Osasunas senaste 8 ligamatcher så har de vunnit 3, förlorat 2 och totalt plockat upp 12 poäng. På resande fot har Osasuna varit stabila. Totalt har det blivit 17 poäng på 17 bortamatcher.

Med avseende på alla skador i Athletic Bilbao lägret, samt att Osasuna är vanligtvis svåra att slå, väntas detta möte bli en jämn föreställning.

  • Vårt speltips: x2 (matchen slutar oavgjort eller med en Osasuna seger)
  • Odds: 2.08
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Bilbaos möjlig startuppställning:

Simon; De Marcos, Nunez, Alvarez, Balenziaga; Alex Berenguer, Vencedor, Vesga, Morcillo; Villalibre, Williams.

Osasunas möjlig startuppställning:

Herrera; Nacho Vidal, Aridane, D Garcia, Sanchez; Torres, Moncayola, Lucas Torro, Martinez, R Garcia; Avila.

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar