Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 maj, 2021

Betis – Granada, 10/5: Speltips & stream

Betis – Granada, 10/5: Speltips & stream

Både Betis och Granada göra lysande säsongen, sett ur deras perspektiv. Båda lagen parkerar på den övre halvan av tabellen. Bara det i sig är en bedrift.

Båda lagen krigar också om platser ute i Europa. Det är fördel Betis, som har 6 poäng fler än Granada.

Men en bortaseger skulle involvera Granada i kampen om Europa platser. Granada är luriga och fullt kapabla till att plocka poäng.

Vad: Betis – Granada, La Liga
Avspark: Den 2021-05-10, kl. 21:00
Vart: Benito Villamarin
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: x2 (Odds: 2.05 hos Bet365)

Se Betis – Granada stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Betis – Granada på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Betis – Granada live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

Genom att vara svåra att besegra har Betis klättrat upp till en 7:e plats i La Liga tabellen. De har lyckats ta poäng mot stora lag som Real Madrid och Atletico Madrid, genom att kryssa mot dem. Men också tappa poäng mot bottenlag som Valladolid senast, där det också blev kryss. Oavgjort har det blivit i de 6 raka ligamatcher. Det är både bra och dåligt. Starkt av Betis att inte förlora. Men det räcker inte riktigt till om man ska utmana om Europa League platser.

Ovanför Betis finns Villarreal och Real Sociedad i tabellen. Europa League platserna står mellan dem. Såvida inte Granada vinner denna match.

I och med en Granada seger skulle avståndet minska ner till 3 poäng till Betis. Det är fullt möjligt med tanke på att Granada verkar hitta en ytterligare växel att sätta in när bättre lagen ska mötas. Mot Barcelona blev det en bortaseger med 2-1. Där vände Granada ett underläge och vann. Tyvärr lyckades de inte rida på segervågen, då det blev en förlust senast mot Cadiz. Men Granada är skickliga på att resa sig igen och spela bra efter en förlust. Det är en styrka i sig.

Avstängda i denna match är Nabil Fekir och Aissa Mandi i Betis, samt Roberto Soldado i Granada.

Det är svårt att skilja Betis och Granada åt.

Betis må vara småfavoriter i och med hemmaplan. Fast det ska inte erbjudas över dubbla degen på att knepiga Granada ska kriga till sig minst en pinne.

Värdet i oddset ligger på att Granada plockar poäng.

  • Vårt speltips: x2 (oavgjort i matchen eller en Granada seger)
  • Odds: 2.05
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Betis möjlig startuppställning:

Bravo; Emerson, Bartra, Ruiz, Miranda; Guardado, Rodriguez; Ruibal, Canales, Joaquin; Iglesias.

Granadas möjlig startuppställning:

Escandell; Foulquier, Duarte, Sanchez, Quini; Herrera, Montoro, Gonalons; Puertas, Suarez, Machis.

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar