Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 nov, 2021

Benfica – Häcken, 10/11: Speltips & stream

Benfica – Häcken, 10/11: Speltips & stream

I den tredje omgången av damernas Champions League gruppspel tar SL Benfica emot BK Häcken i Lissabon.

Starten i turneringen har varit usel för båda gängen, där ingen av dem ännu har hittat nätmaskorna efter två omgångar.

Lite bättre har det gått för Benfica, som har en poäng i tabellen. Benfica är det bättre laget som ska ses som klara favoriter.

Vad: Benfica – Häcken, Champions League Damer
Avspark: Den 2021-11-10, kl. 21:00
Vart: Futebol CampusSeixal
Live stream: > Se på Youtube
TV-kanal: Ingen
Speltips: Benfica (Odds: 2.05 hos Betsson)

Se Benfica – Häcken stream

På Youtube kan man streama alla matcher från damernas Champions League. Det innebär naturligtvis att du kan se Benfica och Häcken på deras streamingsida.

För att titta på Benfica – Häcken live stream hos Youtube följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Youtube
  2. Streama Benfica – Häcken!

Speltips & odds

På hemmagräs har de portugisiska mästarna Benfica visat sig vara kapabla till att utmana om poäng mot alla lag i världen.

I premiären lyckades de spela mållöst mot de tyska mästarna Bayern München. Det var en storskräll då spelbolag erbjöd som högst 1,07 i odds på en Bayern München viktoria. Så blev inte fallet.

Lika starka är inte Benfica på resande fot, där det blev en storförlust mot Lyon, som väntat. Egentligen ingen skräll där heller, då Lyon var enorma favoriter hos bettingbolag.

Storförlusten mot Lyon med 0-5 påverkade inte Benfica ett dugg. Sedan dess har de krossat Atletico Club de Portugal med 13-0. I helgen blev det också en 2-1 seger över Torreense.

Managern Filipa Patao har gjort stor succé med laget. På topp finns Cloe Lacasse i toppslag, med fin rutin i sådana sammanhang. I försvaret är Ana Seica och Carole Costa riktigt stabila. Benfica är svåra att bryta ner.

I Häcken är stämningen lite nere. Det blir inget titelförsvar i ligaspelet. FC Rosengård är nya mästarna.

Trots att managern Mats Gren tog SM-guldet i fjol har han fått avgå. In i stället har Robert Vilahamn kommit, som har varit assisterande.

I Champions League har det blivit klara förluster mot så väl Lyon som Bayern München.

Mot Lyon blev det 0-3 på hemmagräs och sedan hela 0-5 mot Bayern München i Tyskland.

I helgen inkasserades den tredje förlusten i OBOS Damallsvenskan. Häcken förlorade borta mot Eskilstuna United, som själva slogs om den sista kvalplatsen till Champions League. Resultatet skrevs till 3-2 till Eskilstuna United, där Felicia Rogic gjorde ett hattrick. BK Häckens mål gjordes av Stine Larsen och Mille Gejl Jensen.

Årets skyttedrottning Stina Blackstenius (i bild) stod över med en känning. Därför fick Stine Larsen ta ett kliv upp i banan.

Stina Blackstenius väntas däremot delta i Champions League mötet mot Benfica. Däremot får de klara sig utan Pauline Hammarlund och Anna Csiki, samt Loes Geurts, som är på skadelistan.

Båda gägen kommer att vara på jakt efter sin första gruppspelsseger. Men Benfica är i bättre form och det bättre laget. Dessutom har de en hemmafördel på sin sida och ska ha en större chans att slå Häcken än vad spelbolag antyder med sina odds.

Dubbla deger i odds på en rak Benfica seger är av ett stort värde.

Därför landar spelet på att Benfica tar samtliga poäng mot Häcken i detta Champions League möte.

  • Vårt speltips: Benfica vinner matchen
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Benficas möjlig startuppställning:

Leticia; Amado, Seica, Costa, Alves; Faria, Encinas, Cameirao; Vitoria, Nazareth, Lacasse.

Häckens möjlig startuppställning:

Falk; Rubensson, Gewitz, Kullberg, Okvist; Cumark, Zigiotti, Kalernas; Kaneryd, Larsen, Blackstenius.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar