Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2024

Bayern München – Lazio 5/3: Stream, odds & speltips

bayern union speltips stream

Den här veckan väntar fyra spännande Champions League-matcher där avgörandet om vilka lag som tar sig vidare till kvartsfinalen står på spel. Vi inriktar oss på att analysera matchen mellan Bayern München och Lazio.

Den första matchen ägde rum i Italien, där Lazio vann med 1-0 och har därmed allt i sina egna händer inför den andra och avslutande matchen på Allianz Arena. Dock står det klart för oss alla att Bayern München på hemmaplan är en enorm utmaning. Här presenterar vi vår fullständiga analys inför denna avgörande Champions League-match.

Vad: Bayern München – Lazio, Champions League
När: Den 5/3, kl. 21:00
Vart: Allianz Arena
Speltips: Målgörare i matchen: Harry Kane (1.74 hos Betfair)
Livestream: > TV4 Play

Målgörare i matchen: Harry Kane

Odds = 1.74
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Betfair
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Bayern Munich vs Lazio Match Outcome
Match Starts 05/03 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Upamecano är avstängd efter det röda kortet senast.
 • Lazio saknar Patric samt Rovella, båda är skadade.
 • Första matchen i Rom slutade 1-0 till Lazio. Här ska det avgöras vilket lag som tar sig till kvartsfinal i Champions League.

Bayern München – Lazio stream

Vi står inför en mycket spännande Champions League-match på Allianz Arena på tisdagen, där Bayern München tar emot Lazio. Detta är verkligen en match som du inte vill missa. Kommer Bayern att kunna vända och ta hem segern, eller kommer Lazio att skrälla sig igenom detta dubbelmöte?

För att se till att du inte går miste om denna nervkittlande drabbning har vi utarbetat en guide om hur du kan komma igång med live streaming online i Champions League.

Det enda som krävs är att du skapar ett konto, om du inte redan har ett, hos TV4 Play, och därefter aktiverar deras sportpaket. På så sätt får du tillgång till tisdagens match mellan Bayern och Lazio, samt självklart alla andra matcher från turneringen och andra stora sportevenemang. Så missa inte chansen att följa denna högoktaniga fotbollsmatch direkt från bekvämligheten av ditt eget hem.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Bayern München – Lazio

Bayern München – Lazio speltips

Självklart ska vi även presentera vårt bästa speltips inför Champions League-matchen mellan Bayern München och Lazio. Vårt fokus kommer att riktas mot en specifik spelare, nämligen hemmalagets skyttekung.

Vi lägger vårt speltips på att Harry Kane kommer att göra minst ett mål i matchen. Bayern har haft en svår säsong, långt efter Leverkusen i Bundesliga, eliminerade från inhemska cupen och förlorade det första mötet i CL-åttondelsfinalen, vilket sätter dem i fara för att åka ut. Men en spelare som har utmärkt sig i Bayern-tröjan är Harry Kane, som konsekvent har levererat mål, och det är sällan vi ser engelsmannen lämna planen utan att ha satt sig på målprotokollet.

Nu kommer Bayern att behöva sin stjärnforward som mest, och vi tror att Kane kommer att kliva fram och göra åtminstone ett mål i matchen. Om det räcker för avancemang återstår att se, men vi tror åtminstone att Kane kommer att göra minst ett mål i denna spännande Champions League-match.

Mer odds & betting inför matchen

Här går vi även igenom några ytterligare speltips inför denna mycket fina drabbning på Allianz Arena. En sådan här match förtjänar självklart några extra val för att öka spänningen ytterligare. Alla odds är hämtade från spelbolaget Betfair, som generöst erbjuder alla sina nya kunder ett gratisspel upp till 100 kr

Speltips Odds
Bayern -1.5 mål 1.80
Bayern -2.5 mål 3.00
Rätt resultat: 3-0 7.50
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar