Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 dec, 2023

Bayer Leverkusen – Molde (14/12): Stream, speltips & odds

bayer leverkusen molde speltips stream

Vad: Bayer Leverkusen – Molde, Europa League
Avspark: Den 14/12, kl. 18:45
Vart: BayArena, Leverkusen
Stream: > Viaplay
Speltips: Bayer Leverkusen HT/FT (1.88 hos Unibet)

­­Molde står inför en tuff uppgift, då man ska försöka säkra avancemang till sextondelsfinal i Europa League. På andra sidan planen står Bayer Leverkusen, och här finner ni vårt speltips inför matchen. Dessutom visar vi hur ni kan streama mötet live.

Molde har stått för ett godkänt Europa League-gruppspel så här långt, och ligger just nu på tredje plats i gruppen. Laget har fortfarande chans att nå sextondelsfinal i turneringen, men för att lyckas med det krävs seger här samtidigt som man har tur med andra resultat.

Vi ger er allt inför Bayer Leverkusen – Molde. Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Bayer Leverkusen HT/FT (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hos Unibet!

Inför matchen

 • Bayer Leverkusens brasilianske högerback Arthur är en senskada och missar den här matchen.
 • Molde är utan Erling Knudtzon (hjärnskakning) samt sin ordinarie målvakt Jacob Karlström (bruton fot) till den här matchen.
 • Leverkusen vann med 2-1 när lagen möttes senast, sedan man gått upp i en tvåmålsledning redan efter 18 minuter.

Streama Bayer Leverkusen – Molde

Det är enkelt att hitta en Bayer Leverkusen – Molde live stream att titta på direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Viaplay, där ni sedan köper ett sportabonnemang. Då kan ni se alla Europa League-matcher live.

Välj själv om du ska ha i gång din Bayer Leverkusen – Molde stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande verktyg går det dessutom utmärkt att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi menar att du som väljer att live streama Bayer Leverkusen – Molde har alla anledning till att bli nöjd med ditt beslut. Det är hög kvalitet på sändningen av matchen, vad gäller allt från bild till ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
 3. Streama Bayer Leverkusen – Molde

Bayer Leverkusen – Molde speltips

Inför det här Europa League-gruppspelet var det i princip givet att Bayer Leverkusen skulle vinna gruppen, och vi väntade oss att få se Molde, Qarabag och Häcken göra upp i en jämn kamp om andraplatsen. När nu en omgång av gruppspelet återstår kan vi konstatera att Leverkusen mycket riktigt dominerat gruppspelet – man har vunnit alla sina matcher – men att Häcken varit en stor besvikelse. Molde och Qarabag kämpar ensamma om att sluta tvåa.

Inför den sista omgången är det klar fördel Qarabag i den kampen. Lagen ligger på samma poäng, men Qarabag har fördel i inbördes möten. För att Molde ska sluta högre upp än Qarabag krävs således att man tar fler poäng mot Leverkusen än vad Qarabag tar mot Häcken. Inte särskilt sannolikt.

Även om Molde gjort det godkänt i gruppspelet, var man ett klart bättre lag ifjol. Då vann man Eliteserien hela 18 poäng före tvåan Bodö/Glimt, medan man i år slutat på femte plats. Visst, Leverkusen har ingenting att spela för här, men vi tror att lagets kvalitet är så pass mycket större än Moldes att det ändå blir hemmaseger här.

Utöver att vinna tror vi att Leverkusen leder matchen redan i paus. Vi spelar ”Bayer Leverkusen leder i halvtid och vinner efter full tid”. Det finnes till 1.88 gånger pengarna hos Unibet.

 • Vårt speltips: Bayer Leverkusen HT/FT
 • Odds: 1.88
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Bayer Leverkusen – Molde är hämtade från Unibet. Den bettingsajten tillhör världens största, och den har massvis av bra odds. Titta även in bettingsidor med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta in tre ytterligare spelförslag till Bayer Leverkusen – Molde nedan.

Speltips Odds från Unibet
Över 2,5 mål 1.41
Under 2,5 mål 2.90
Båda lag gör mål – Ja 1.70

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar