Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 sep, 2023

Bayer Leverkusen – Häcken (21/9): Stream, speltips & odds

Bayer Leverkusen Häcken speltips stream

Vad: Bayer Leverkusen – BK Häcken, Europa League
Avspark: Torsdag 21 september, klockan 18:45
Vart: Allianz Arena, München
Live stream: > Viaplay
Speltips: Under 3,5 mål (Odds: 2.12 hos Expekt)

BK Häcken kliver in i Europa League, där man ställs emot Bayer Leverkusen i den inledande matchen. Ingen enkel uppgift! Här ger vi er vårt speltips till matchen, så väl som information om hur ni gör för att streama mötet live.

Häcken lyckades kvala in i Europa League den här säsongen, och har lottats in i en grupp med Bayer Leverkusen, Qarabag och Molde. Målet är givetvis att ta en av de två högsta placeringarna i gruppen, så att man går vidare till slutspelsrundorna, även om en tredje plats åtminstone ger plats i Europa Conference League.

För Bayer Leverkusen ska Häcken på hemmaplan bara bli en munsbit. Men Häcken besitter en ok nivå, och ska inte underskattas. Här finner ni vårt speltips till matchen, och även information om hur ni kan streama mötet live.

Under 3,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Häcken visade prov på styrka mot Halmstad senast, då man vände underläge till seger sent.
 • Bayer Leverkusen har inlett Bundesliga mycket starkt, och fem omgångar in i säsongen toppar man tabellen.
 • Övriga lag i gruppen är norska Molde och azeriska Qarabag.

Streama Bayer Leverkusen – BK Häcken

Det är Viasat som sitter på sändningsrättigheterna till Europa League, och för att se matcher från turneringen krävs således att ni har tillgång till någon av deras tjänster. Vill ni streama Bayer Leverkusen – Häcken online kan ni skapa ett konto hos Viaplay, köpa ett sportabonnemang och börja titta på Europa League live.

Det går att ha i gång er Bayer Leverkusen – Häcken stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni ett verktyg så som Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att få se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mer än nöjda med er Bayer Leverkusen – Häcken live stream. Bilden och ljudet är av mycket god kvalitet, och detsamma vad gäller kommentatorerna.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Bayer Leverkusen – BK Häcken

Bayer Leverkusen – Häcken speltips

Häcken gjorde många besvikna då man åkte ut ur Champions League-kvalet mot lilla Klaksvik från Färöarna. 18 av spelarna i Klaksvik har jobb utanför fotbollen, och lagets största stjärna säljer fryspizzor från 9 till 17 om dagarna. Men även om det inte blev något CL-spel för Häckens del, så kunde man åtminstone gå vidare hela vägen till Europa League.

I Allsvenskan har Häcken blandat och gett på sistone, vilket antagligen till ganska stor del beror på att man haft och har Europaspelet parallellt. Frågan är om de knackiga insatserna beror på trötthet och att man därmed kommer att ha det svårt även i Europa, eller om de beror på att fokuset och spelarnas huvuden legat på Europa. Vi tror nog i alla fall att Häckens spelare lyckas steppa upp när en så här viktig match väntar.

Bayer Leverkusen slutade på 6:e plats i Bundesliga ifjol, och kommer knappast att bli någon enkel uppgift för Häcken. I laget finns spelare som finske målvaktsveteranen Lukas Hradecky, Benficanyförvärvet Álex Grimaldo och även tidigare Hammarbyspelaren Odilon Kossounou. Odilon har varit ordinarie i mittlåset denna säsong, då han startat varenda ligamatch.

Här tror vi att Häcken kommer att komma ut med en defensiv approach, och hoppas kunna slå till om Leverkusen gör ett misstag. Leverkusen mötte precis Bayern München och har ny ligamatch på söndag, så man lär inte vilja förta sig onödigt mycket heller, utan kan vara nöjda bara det blir tre poäng. Vi tror därför på mindre mål än vad oddsen antyder, och spelar ”Under 3,5 mål” till det fina oddset 2.12 gånger pengarna. Det finner ni hos Expekt.

 • Vårt speltips: Under 3,5 mål
 • Odds: 2.12
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Leverkusen – Häcken har vi hämtat från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och på den hittar ni många bra odds. Se även gratis & riskfria bets innan ni placerar spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni finner tre ytterligare odds till Bayer Leverkusen – Häcken nedan.

Speltips Odds från Expekt
Under 2,5 mål 3.70
X2 5.60
Bayer Leverkusen håller nollan 2.00

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar