Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 nov, 2023

Barcelona – FC Porto 28/11: Stream, odds & speltips

FC Barcelona ställs mot FC Porto i en minst sagt intressant Champions League-match från Grupp H.

Denna spännande drabbning äger rum i Spanien, där förstaplacerade Barcelona möter andraplacerade Porto. Vi tar dig genom allt du behöver veta inför denna betydelsefulla match, och vi har även förberett speltips med höga odds för dig att överväga. Dessutom kommer vi visa dig hur du smidigt kan streama denna fängslande batalj. Häng med när vi guidar dig genom alla detaljer inför detta möte mellan två stora fotbollsnationer.

Vad: FC Barcelona – FC Porto, Champions League
När: Den 28/11, kl. 21:00
Vart: Estadio Olímpico
Speltips: Under 2.5 mål (2.25 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Under 2.5 mål

Odds = 2.25
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Barcelona vs FC Porto Match Outcome
Match Starts 28/11 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Barcelona har Gavi på sin skadelista.
 • Portos lista är något längre och inkluderar spelare som Gabriel Veron, Marcano, Wendell, samt Zaidu.
 • En spännande match mellan gruppettan och tvåan. Jämn senast – kan vi få en liknande här?

Barcelona – FC Porto stream

Självklart går matchen mellan Barcelona och FC Porto att streama. För att ta del av detta behöver du bara skapa ett konto hos TV4 Play. Om du inte redan har ett konto, oroa dig inte – vi har lagt fram en länk nedan där du snabbt kan nå sidan och registrera dig på nolltid. Därefter krävs en prenumeration på ett sportpaket för att få tillgång till samtliga Champions League-matcher. Börja njuta av Champions League online redan idag.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama FC Barcelona – FC Porto

Barcelona – FC Porto speltips

Självklart har vi också utarbetat ett speltips inför denna spännande match och här fokuserar vi på målen – att det blir en målsnål tillställning mellan gruppettan mott tvåan.

Senast bevittnade vi en mycket målfattig match, ganska tråkig till och med. Barcelona drog det längsta strået och vann bortamötet med 1-0. Vi tror att något liknande kan inträffa här. Båda lagen har varit mycket stabila defensivt, bara släppt in två mål för Barca och tre för Porto. Så förväntningarna är att lagen återigen kommer att hålla det tätt bakåt.

Utöver detta måste vi också nämna att Barcelonas offensiv inte imponerar särskilt mycket för tillfället. Sällan görs det många mål och vinsterna kommer aldrig med någon överväldigande målskillnad. Lägg till att man tappar poäng ganska ofta – åtminstone på sistone. Nej, Barcelona är inte längre det lag de en gång var, och de domineras inte längre på samma sätt. Även om de spelar hemma här tror vi inte att det blir en enkel uppgift för Barca. Snarare en jämn match med få mål.

Vi har därför tagit fram ett speltips som vi tror passar alldeles utmärkt till denna match, och det är att matchen slutar under 2.5 mål. Vi tror som sagt att marknaden passar utmärkt i en påförhand jämn match – och vi vi kan komma att bevittna något liknande som Champions League-matchen i Portugal.

Mer odds & betting inför matchen

Se till att kika in våra resterande speltips & odds inför Champions League-matchen mellan Barcelona och Porto.

Speltips Odds
Båda lagen gör mål – Nej 1.95
Under 1.5 mål 4.50
Rätt resultat: 0-0 15.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar