Barcelona - Celta Vigo, 16/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
FC Barcelona
Oavgjort
Celta Vigo
Odds hämtat på bet365: 16/5 23:15

Barcelona och Celta Vigo möts i en för hemmalaget väldigt viktig match. Även Celta Vigo har anledning att gå ut och ge sitt allt. Ta del av speltips till matchen, och hitta er FC Barcelona – Celta Vigo live stream.

Barcelona har fortfarande inte gett upp ligatiteln, men det ska mycket till. Först och främst måste man besegra Celta Vigo. Celta Vigo har fortfarande chans på att nå Europa League, och lär inte skänka några poäng för att vara snälla. En spännande och för båda lagen viktig match här, alltså.

Ta del av vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att streama Barcelona – Celta Vigo.


Streama La Liga på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad:Barcelona – Celta Vigo
MatchstartKl. 18:30, den 16/5
Vart: Camp Nou
Live streamBet365
TV-kanal:C More Live 4
Speltips:Barcelona HT/FT (1,72 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Barcelona ligger på 3:e plats i La Liga, och har fortfarande en teoretisk chans att vinna titeln.
  • Celta Vigo ligger 8:a i La Liga, och har 5 poäng upp till plats 6 som ger spel i Europa Conference League.
  • Barcelona vann höstmatchen mot Celta Vigo med 3-0, efter att Sergio Roberto fastställt slutresultatet på tilläggstid.

Streama Barcelona – Celta Vigo

Det är inte särskilt svårt att hitta en FC Barcelona – Celta Vigo stream. För att se matchen online på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan ni streama fotboll online på internet. Det går bland annat att se alla matcher från La Liga direktsänt.

Koppla upp din FC Barcelona – Celta Vigo live stream från valfri plattform. Du kan titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din sändning till TV-skärmen. Matchen visas dessutom med hög bild- och ljudkvalitet. Det finns alltså inga begränsningar för dig som vill streama Barcelona – Celta Vigo live!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr
  • Streama Barcelona – Celta Vigo live!

Speltips inför matchen

Barcelona har all anledning att vara missnöjda med sin säsong, även om man såg rätt lyckliga ut när man firade Copa del Rey-titeln häromveckan. Men det är ligan eller Champions League som ska vinnas för att en ”Barca”-säsong ska räknas som godkänd.

Man hade chansen att vinna ligan, även om det såg riktigt illa ut till en inledning. Svaga resultat och ett väl oljat maskineri i Atlético de Madrid gjorde att man snabbt hamnade långt ifrån förstaplatsen. Men sedan började Atlético tappa, samtidigt som Barcelona vann och vann och vann. Plötsligt ledde man ligan, och var favoriter till att ta hem titeln.

En förlust mot Granada och ett oavgjort resultat mot Levante har snabbt kastat om i toppen av tabellen. Nu är det Atlético som leder igen, där Real Madrid får anses vara enda lag som på allvar kan hota om att gå förbi. Barcelona har fyra poäng upp till Atlético, och måste ha en rejäl dos tur med resultat i andra matcher för att gå förbi.

Till att börja med ska man väl vinna sina egna matcher, först och främst här mot ett Celta Vigo som inte gett upp chansen att säkra Europaspel.

Vi tror ändå att Barcelona gör jobbet, man har trots allt Lionel Messi i laget. Att ”Barca” leder i paus och sedan vinner matchen ger 1,72 gånger pengarna, vilket vi anser vara spelvärt. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Barcelona HT/FT
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Streama Danmark – Ryssland: Se live stream & TV (22/6)
Streama Danmark – Ryssland: Se live stream & TV (22/6)
Få gratis tips för hur du kan se Danmark - Ryssland stream från EM 2021. Vi visar hur man kan se matchen på TV eller via live streaming online.
News icon21 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)
Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)
Titta på Tyskland - Portugal stream eller sänd matchen på den kanal som visar matchen. Vi tipsar gratis om vart du kan se matchen från EM 2021! …
News icon19 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Sverige - Slovakien: Se live stream & TV (EM 2021)
Streama Sverige - Slovakien: Se live stream & TV (EM 2021)
Hitta den TV-kanal eller sida som visar Sverige - Slovakien via live stream. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Slovakien online från EM.
News icon18 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman