Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 maj, 2021

Barcelona – Celta Vigo, 16/5: Stream, speltips & odds

Barcelona Celta Vigo speltips strea

Barcelona och Celta Vigo möts i en för hemmalaget väldigt viktig match. Även Celta Vigo har anledning att gå ut och ge sitt allt. Ta del av speltips till matchen, och hitta er FC Barcelona – Celta Vigo live stream.

Barcelona har fortfarande inte gett upp ligatiteln, men det ska mycket till. Först och främst måste man besegra Celta Vigo. Celta Vigo har fortfarande chans på att nå Europa League, och lär inte skänka några poäng för att vara snälla. En spännande och för båda lagen viktig match här, alltså.

Ta del av vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att streama Barcelona – Celta Vigo.


Streama La Liga på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Barcelona – Celta Vigo
Matchstart Kl. 18:30, den 16/5
Vart: Camp Nou
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live 4
Speltips: Barcelona HT/FT (1,72 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Barcelona ligger på 3:e plats i La Liga, och har fortfarande en teoretisk chans att vinna titeln.
  • Celta Vigo ligger 8:a i La Liga, och har 5 poäng upp till plats 6 som ger spel i Europa Conference League.
  • Barcelona vann höstmatchen mot Celta Vigo med 3-0, efter att Sergio Roberto fastställt slutresultatet på tilläggstid.

Streama Barcelona – Celta Vigo

Det är inte särskilt svårt att hitta en FC Barcelona – Celta Vigo stream. För att se matchen online på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan ni streama fotboll online på internet. Det går bland annat att se alla matcher från La Liga direktsänt.

Koppla upp din FC Barcelona – Celta Vigo live stream från valfri plattform. Du kan titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din sändning till TV-skärmen. Matchen visas dessutom med hög bild- och ljudkvalitet. Det finns alltså inga begränsningar för dig som vill streama Barcelona – Celta Vigo live!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr
  • Streama Barcelona – Celta Vigo live!

Speltips inför matchen

Barcelona har all anledning att vara missnöjda med sin säsong, även om man såg rätt lyckliga ut när man firade Copa del Rey-titeln häromveckan. Men det är ligan eller Champions League som ska vinnas för att en ”Barca”-säsong ska räknas som godkänd.

Man hade chansen att vinna ligan, även om det såg riktigt illa ut till en inledning. Svaga resultat och ett väl oljat maskineri i Atlético de Madrid gjorde att man snabbt hamnade långt ifrån förstaplatsen. Men sedan började Atlético tappa, samtidigt som Barcelona vann och vann och vann. Plötsligt ledde man ligan, och var favoriter till att ta hem titeln.

En förlust mot Granada och ett oavgjort resultat mot Levante har snabbt kastat om i toppen av tabellen. Nu är det Atlético som leder igen, där Real Madrid får anses vara enda lag som på allvar kan hota om att gå förbi. Barcelona har fyra poäng upp till Atlético, och måste ha en rejäl dos tur med resultat i andra matcher för att gå förbi.

Till att börja med ska man väl vinna sina egna matcher, först och främst här mot ett Celta Vigo som inte gett upp chansen att säkra Europaspel.

Vi tror ändå att Barcelona gör jobbet, man har trots allt Lionel Messi i laget. Att ”Barca” leder i paus och sedan vinner matchen ger 1,72 gånger pengarna, vilket vi anser vara spelvärt. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Barcelona HT/FT
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar