Barcelona - Atlético de Madrid, 8/5: Speltips & odds

Resultat
Odds
Barcelona
Oavgjort
Atlético de Madrid
Odds hämtat på bet365: 6/5 21:30

Titelstriden i La Liga rullar vidare! Barcelona ställs emot Atlético de Madrid i en match som mycket väl kan avgöra var trofén hamnar. Ta del av vårt speltips till matchen!

Barcelona har efter en svag start på säsongen spelat upp sig rejält, och är en del av den fantastiskt spännande titelstriden i La Liga. Laget som just nu ligger i täten är Atlético de Madrid, och dessa två klubbar möts på lördag eftermiddag.

Tar Atlético chansen att koppla greppet om ligatiteln? Eller vinner Barcelona och passerar rivalen? Glöm inte Real Madrid, som skulle gynnas av ett oavgjort resultat. Läs om hur ni gör för att streama Barcelona – Atletico Madrid, och kolla in vårt speltips till guldmatchen!

Vad: FC Barcelona – Atlético Madrid
När: Den 8/5, kl. 16:15
Vart: Camp Nou
Vad: La Liga, omgång 35
Domare: Antonio Mateu
Speltips: Barcelona vinner (1,75 hos Bet365)

Inför matchen

  • Atlético de Madrid toppar La Liga just nu, men kan ligga 3:a efter omgången vid förlust här.
  • Atlético vann höstmötet med 1-0, efter mål från Yannick Ferreira-Carrasco.
  • Innan höstens möte hade Atlético inte slagit Barcelona på 20 ligamatcher.

Speltips inför matchen

Den jämnaste toppstriden i Spanien på omkring 20 års tid går mot sitt slut. Atlético de Madrid, Real Madrid och Barcelona ligger på 76, 74 respektive 74 poäng när fyra omgångar återstår. Där bakom finns dessutom Sevilla, med sina 70 pinnar.

Men toppen av La Liga har inte varit så här jämn hela säsongen. Atlético startade klart bäst och ledde ligan med 11 poäng före Real Madrid vid ett tillfälle, medan Barcelona var ännu längre ifrån och tidigt avskrevs helt från en titelstrid. Sevilla är det ingen som ens nämnt i sammanhanget.

Men Atlético började tappa poäng efter poäng, medan Real Madrid gick starkt och Barcelona ännu starkare. Till slut låg de tre lagen precis intill varandra, och då började de alla gå på minor med jämna mellanrum. Plötsligt hade Sevilla smugit upp, även om man dock antagligen kastade bort sina chanser efter förlusten mot Athletic Bilbao senast.

För en dryg vecka sedan höll de flesta Barcelona som favoriter, då man gått upp i serieledning. Men sedan förlorade man hemma mot Granada (!), och plötsligt är det Atlético som toppar ligan. Med tanke på att ”Barca” och ”Atleti” nu möts, kan det dock mycket väl vara så att Real Madrid nu har bäst utgångsläge. Spännande!

Barcelona kommer till den här matchen efter en stark insats mot Valencia, då man vände underläge till seger. Atlético Madrid kom undan med blotta förskräckelsen mot Elche senast, då Elches lagkapten Fidel Chaves brände straff i slutminuterna vid ställning 0-1.

Vårt speltips

Barcelona är det lag som sett allra starkast ut under våren, och som troligtvis dessutom har högst högstanivå. Man har visserligen haft en del problem med de svåra matcherna, men vann ändå borta mot Valencia senast. Mot just Atlético och Diego Simeone brukar man dessutom göra det bra – Atlético vann det senaste mötet men dessförinnan hade Barca 20 raka ligamatcher mot Atlético utan förlust!

Atlético är det av topplagen som hackat mest på sistone. De har tappat sitt grepp om titeln totalt, även om man trots allt leder serien nu också. Mot Elche senast höll det på att bli poängtapp igen.

Vi tror att Barcelona vinner matchen, och spelar den raka 1:an till 1,75 gånger pengarna på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Här finner ni fler odds på Barcelona – Atlético Madrid. Oddsen är från Bet365. Här kan ni ta del av vår Bet365 recension.

Spel Odds hos Bet365
Barcelona vinner matchen 1.75
Oavgjort 3.75
Atlético Madrid vinner matchen 4.50
Över 2,5 mål i matchen 1.80
Under 2,5 mål i matchen 2.00

Relaterat

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg