Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 jun, 2021

Barbora Krejcikova – Anastasija Pavlyuchenkova, 12/6: Speltips & stream

Barbora Krejcikova – Anastasija Pavlyuchenkova, 12/6: Speltips & stream

Damernas Franska Öppna i tennis har varit en skrällturnering där favoriter har slagits ut på löpande band.

Barbora Krejcikova och Anastasija Pavlyuchenkova har tagit sig till finalen, på olika sätt, som väntas bli ett öppet möte.

Varken Barbora Krejcikova eller Anastasija Pavlyuchenkova har någon Grand Slam trofé. Så denna titel kommer att bli den första för någon av dem.

Då Anastasija Pavlyuchenkova är den som har spelat bäst av alla, samt också den med kortast semifinal, ska hon vara den som bär på favoritskapet.

Vad: Barbora Krejcikova – Anastasija Pavlyuchenkova, Franska Öppna
Avspark: Den 2021-06-12, kl. 15:00
Vart: Roland Garros i Paris, Frankrike
Live stream: Bet365
TV-kanal: Eurosport 1
Speltips: Pavlyuchenkova (Odds: 2.00 hos Bet365)

Se Barbora Krejcikova – Anastasija Pavlyuchenkova stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från Franska Öppna i tennis. Det innebär naturligtvis att du kan se damernas final mellan Barbora Krejcikova och Anastasija Pavlyuchenkova på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Barbora Krejcikova – Anastasija Pavlyuchenkova live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama finalen av Franska Öppna

Speltips & odds

Rent statistiskt är det ytterst lite som skiljer tennisstjärnorna Barbora Krejcikova och Anastasija Pavlyuchenkova.

Barbora Krejcikova från Tjeckien är rankad på en 33:e plats medan Anastasija Pavlyuchenkova från Ryssland är rankad på en 32:a plats. Denna säsong har de båda spelat lysande på grus underlaget, precis som Franska Öppna spelas på.

Barbora Krejcikova har 13 vinster och 3 förluster på grus. Anastasija Pavlyuchenkova har 10 vinster och 2 förluster på grus.

Då Anastasija Pavlyuchenkova är 4 år äldre än 25-åriga Barbora Krejcikova har hon också hunnit ta fler WTA titlar. Barbora Krejcikova har bara en titel på WTA touren medan Anastasija Pavlyuchenkova har lyft 12 pokaler och vet därmed hur man vinner en turnering.

Båda damerna har gjort det magnifikt på vägen till finalen i Franska Öppna.

Barbora Krejcikova har slagit ut Kristyna Pliskova, Ekaterina Alexandrova, Elina Svitolina, Sloane Stephens, Cori Gauff och Maria Sakkari. Men i semifinalen mot Maria Sakkari blev det en lång tresettare, som slutade 7-5, 4-6, 9-7. Mötet tog väldigt mycket kraft av Barbora Krejcikova, som väntas känna av tröttheten i finalen. Detta är oundvikligt.

Anastasija Pavlyuchenkova har slagit ut Christina McHale, Ajla Tomljanovic, Aryna Sabalenka, Victoria Azarenka, Elena Rybakina och Tamara Zidansek. Semifinalen blev en kort historia där Anastasija Pavlyuchenkova gick segrandes ur duellen med siffrorna 7-5, 6-3. Första setet var jämnt men i det andra setet dominerade Anastasija Pavlyuchenkova helt.

Genom hela turneringen har Anastasija Pavlyuchenkova spelat med en forehand i världsklass och det vapnet kan mycket väl bli faktorn som fäller avgörandet. Det, samt att Barbora Krejcikova hade en tuff semifinal som var extremt energikrävande i benen.

Därför lander spelet på att Anastasija Pavlyuchenkova vinner finalen och därmed hela turneringen.

  • Vårt speltips: Anastasija Pavlyuchenkova vinner Franska Öppna
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Bet365

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar